KONDRAPEDALI dhe ditelindja e tij!

antares

Primus registratum
Re: KONDRAPEDALI dhe ditelindja e tij!

E 100 vjet, po ceshte me e rendesishmja te uroj te realizosh ate c'te do zemra sa me pare kete vit!

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrofshi të gjith. Me kaq urime ma do menia që megjithmen do rroj 100 vjeç /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Salut bre Kuksi /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Nuk e ndrroj un se jom me t'vjetrën :rolleyes: .

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
100 Vjec!!( per me mos dale nga tema..)
Dhjetorin 2005 po hyj prape te kjo teme..
Deri atehere, ciao Ditlindja e Kondres..

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Jo po thuj, qe se mbaj fjalen /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="brown"> Dhjetor 2005 po te uroj, fiks pas nje viti </font>

003663.jpg

000654.jpg

Ca dhurata materiale, te kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="brown"> Te uroj nga zemra dhe 100 vite te tjere, me shendet lumturi dhe humor!! /pf/images/graemlins/kiss.gif

Fanta /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku kishte pas qen mçef kjo tema mi?

Pu sa këmbëngulse tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Fante ti rrofsh për dhuratën por nuk më duket shum i fort ai rrypi që të më shtrëngojë barkun /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Guest

Shume kembengulese behem, kur e meritojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, po ti sot do me ja marr frymen barkut.
Lere te lire, te haje e te pije, se s´ke perdite ditlindje. /pf/images/graemlins/angel.gif

P.s Kur do e "djegesh"? Sot apo fundjave?

Kondrapedali

Kondrapedali

As që e kom iden hiç.

Sot dita është tepër e ngarkuar. Dhashë një provim, pas pak kam një tjetër e në darkë duhet të mësoj për një tjetër që e kam nesër.
Nesër duhet të përgatis një prezantim të një projekti për të premten dhe më pas kam një raport rreth 40 faqe që duhet ta shkruaj para datës 21. Pra nuk e di a do gjej pak kohë për ta djagur këtë javë. Po që do e djeg kjo as që diskutohet.

Ça ditlindje të lumturuar tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

uuuuuuuuuuu po dhe ke kjo tema qenkemi puzhulitur ne more /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse t'gje gjo ty me uru dy her /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrofsh LUANESHA. A t'vjen keq me t'puth pre s'largut /pf/images/graemlins/laugh.gif? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolke, hyper nuk e përshkrun dot gjendjen time sot. Është vetëm ora 12 dhe kam pi 4 kafe deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif.

abs

nuk e di...

Kondre mos te kisha shkrujt dhe te shpija ca urime per datlindje, kto dy drejtimet, TEMAT deshta me thane, me duken pak si tendenc skizofrene, dmth deziorentuese. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po ti tesh ke vu kamt n toke, e s te lu gja prej aty, prandaj s po marakosem /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyy pse ja prish gezimin me kercenime ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ai don vec vemendje sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre ec te te kontrrolloj cik blood pressure lali
B000A81OKM.01-A25KCI3KJ0JKBZ._SCMZZZZZZZ_.jpg
se kushdi sa te ka vajt me ato kafet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Leni kafet ti po sa m'vajti tashti që lexova shkrimin e pash uniformën tate /pf/images/graemlins/laugh.gif. Dolke, mas i far moshe duhet me tregu kujdes se s'ba mo zemra emocione t'forta /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Njam njam /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

Une me ja priiiish, po mundohem me ja ndreq, se na e
coreintune djalin tuj nga vrap sa tek nje teme tek tjetra. Kondre /pf/images/graemlins/angel.gif vec ty t kam pa tuj kercy ne tan kto dasma pernjeherit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prandaj te asht duk macja arushe, ruju reee /pf/images/graemlins/grin.gif

Ska vu kush naj varg hudra anej /pf/images/graemlins/idea.gif

Dole m duket se po funksionon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif
kushedi se cfare po fantazon, me ate qe i ke vu ti tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

ky e paska qejfin me arusha mi ...duhet me marre me qerra ndonje kostum tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo se arusha o shum /pf/images/graemlins/shrug.gif. Pak e sakt o mo mir /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Abs, e kom ne un i dell femne, d.m.th. boj shum gjona përiher /pf/images/graemlins/laugh.gif.

abs

nuk e di...

Mir mir ban shume gjana pernjeherish /pf/images/graemlins/cool.gif ( ne s pame gja n fakt, apo jo Dole) /pf/images/graemlins/crazy.gif vec mos len Zorren thate njat ban /pf/images/graemlins/smile.gif.
Megjithse, s ka gja /pf/images/graemlins/laugh.gif kur t bahesh 80 /pf/images/graemlins/grin.gif kte do kujtosh, ah kur u bana 30 /pf/images/graemlins/angel.gif(se iher bahet robi ma) kam pas kcy sa anej knej /pf/images/graemlins/devil.gif, e kam hanger berxolla e kam pi n forum /pf/images/graemlins/grin.gif.

Hajt se festojme dhe ma vone, biles dhe provimet, e mos na hajde dore thate eee, dmth qe te tokim gotat nga pak /pf/images/graemlins/smile.gif.

Ate infermiren po e punsojme si kamariere per ty! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif