Komente + Sygjerime

teab

Primus registratum
Komente + Sygjerime

Ketu mund te beni komente rreth cdo ndodhie ose situate qe ju ben pershtypje nga jeta e perditshme, ose mund te jepni sygjerimet tuaja per nje larmi te gjere temash.

Psh, une gjithmone kam menduar se orari i punes duhet te jete me pak se 8 ore qe njerezit te kene me shume kohe per te kaluar me familjen dhe shoqerite e tyre. Keshtu qe une sygjeroj qe dita e punes te mos jete me shume se 7 ore! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ok pra forumista, hajde jepni sygjerime ose beni komente nga me te thjeshtat, psh sa ju ngrihen nervat kur ngecni ne trafik me ore te tera ose sa shume ju acaron bosi ke puna!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

asdfghjkl

Primus registratum
Re: Komente + Sygjerime

MENDIMI IM ESHTE SE 8 ORE NUK ESHTE AS SHUM AS PAK
ESHTE NORMALE PO ME E KEQJA ESHTE KUR BETEN ME TEPER SE 8 ORE PASI KA PUN SHUM.
UN VERES PUNOSHA KAMARIER NE NJE DISCO SI I THUANI JUVE E PER TI NDIHMUAR BOSIT PUNOJA ME TEPER SE 8 ORE.
AI MI PAGONTE CDO OR QE PUNOJA ME TEPER PO NUK ME PELQENTE NUK ME DUESHIN ATO PARE. MUNDIMI ISHTE I MADH.

teab

Primus registratum
Re: Komente + Sygjerime

Sot eshte ditelindja e shokut tim! Ja ku u shtu edhe nje vit me shume ne jeten e dikujt. Kur arrin nje fare moshe nuk e kupton dot me nese ditelindjet jane nje rast gezimi apo hidherimi per vitet qe po ikin. Shume e cuditshme kjo pune, megjithate ne sot kemi per te festuar. Edhe nje qind vjet te tjere zemra ime!!! :kiss: