Kola.

the_white_panther

Forumium praecox
Kola.

Nje dite i vjen Koles Engjelli dhe i thote, shume shpejte fshati do te kete nje permbytje dhe meqe ti je njeri i mire sepse i je lutur zotit perdite ti nuk do te mbytesh "je i bekuar nga zoti", ok i tha Kola faleminderit.
Erdhi dita dhe fshati filloi te permbytej pak e nga pak, dhe Kola vazhdoi te luste zotin, shkoi uji deri ne gjunje dhe u afrua nje varke, njerezit ne varke i thanen Kole hype ne varke nese do te shpetosh, JO i thote Kola engjelli me ka thene se do te shpetoj, iku varka dhe Kola vazhdonte ti'u luste zotit.
Shkoi uji deri ne gjoks dhe nje varke tjeter erdhi ata e pyeten qe ai te hypte ne varke po prape JO. Shkoi uji deri ne hunde dhe varka e trete erdhi po i njejti muhabet po KOla tha jo, iku varka dhe ai vazhdonte tu luste zotit, me ne fund Kola u mbyt dhe ghithe nerva Shkon Kola te Shen Pjetri duke i thene C'eshte kjo pune a dom=ni me nxjerre kujin apo qfare, pse i thote Shen Pjetri,"Kola" nje engjell i seksionit tuaj u ul ne toke edhe me tha se une do te shpetoj ne permbytjen e fshatit edhe une u mbyta, ca eshte kjo pune. Prit i tha Shen Pjetri sa te shikoj rregjistrin, e shikoj Shen Pjetri edhe i tha, Po ca k***in do, te kemi quar 3 varka me te shpetu, qa kujtove se ta pa fluturon.

the_white_panther

Forumium praecox
Re: Kola.

Nje i pasur beri nje mbremje te madhe ne oborr.

Ne pishine ai kishte futur ca kokodila, pastaj ai beri nje fjalim dhe tha.

Kush do te hudhet ne pishine dhe ta kaloje do ti jap 10.000 $, po askush nuk u hudh, pastaj tha qe do ti jap vilen po perseri asnjeri nuk u hudh, oferta tjeter ishte nje ferrari, perseri askush, ne fund ai dha si shperblim gruan e tij, dhe ne ate moment nje burr u pa ne pishine duke luftuar me krokodilat per te shpetuar lekuren dhe me ne fund e kaloi pishinen nga ana tjeter.

Iu afrua i pasuri dhe i tha cilen do ne fillim, do 10.000$ jo i tha burri, atehere do vilen, jo perseri i tha burri, do ferrarin, jo perseri, do gruan atehere, jo tha burri, nuk kam dhene ndonje oferte tjeter cfare do that i pasuri. Burri, dua **************** qe me hudhi ne pishine.

the_white_panther

Forumium praecox

Nje djale doli ne qytet te gjente pune.
Shkoi ne nje dyqan dhe vazhdoi pune si shites.
Erdhi manaxheri ne mbremje dhe i tha sa shitje ke bere sot, djali i tha 1, si i thote 1 shitje gjithe diten, turp.

Po sa ishte shitja qe bere? djali, 100.000 $,
Manaxheri, po cfare ke shitur?

Djali, po erdhi nje burre dhe i dhashe nje kallam peshku, pastaj i shita nje me te madh, pastaj i thashe se ku do te shkonte per te peshkuar dhe ai me tha ne nje liqen cik larg, shkuam te varkat dhe i shita varken me te mire, meqe nuk kishte mjet per te rrimojkuar varken ai bleu nje fuoristrade.

Manaxheri, dmth ai burri erdhi per te blere nje kallam peshku dhe ti i shite gjithe keto gjera?

Jo i tha djali, ai erdhi per te blere tampas per gruan e tij, po meqe s'kishte q'te bente gjithe fundjaven une i thashe pse nuk shkon per te peshkuar.

the_white_panther

Forumium praecox

Nje djale me nje bretkoce te vdekur shkoi ne nje bordel dhe i tha receptionistes se ku eshte ajo vajza qe ka siden, dhe ajo ia tregoj dhomen.
Shkoi djali mbaroi pune dhe po u kthente, ndesra po kthehej receptionistja i thote, po pse zgjodhe vajzen me side?
Djali, po sepse kur te shkoj ne shtepi do ta bej me babysiterin tim, kur ajo do te shkoje ne shtepi babai im do ta shoqeroj ate dhe do ta bej me ate, kur babai im do te vij ne shtepi do ta bej me mamin, dhe kur ai burri qe le qumeshtin te dera e shtepise cdo mengjez (milkman) do te vije, mamaja ime do ta bej me te, dhe ai eshte ************** qe me vrau bretkocen time te dashur.

the_white_panther

Forumium praecox

Tre burra ne nje dhome avulli, (sauna), papritmas u degjua nje "Beep" dhe njeri nga ata tha eshte sekretaria ime telefonike, kam nje mikrochip nen lekure. Pas pak minutash u degjua nje zile burri tjeter hapi doren dhe vazhdoi te fliste, kur mbaroi tha kap nje mikrochip ketu nen lekure qe ben punen e telefonit, burri i trete shkoi ne tualet, mori nje tube letre highenike dhe e futi nen B**e, dy te tjeret u habiten dhe i thane se cfare eshte, dhe ky i fundit i tha se po priste nje fax.

the_white_panther

Forumium praecox

Nje burre po ecte rruges dhe nje ze u degjua nga nje pus, ishte nje bretkoce duke kerkuar ndihme.
Bretkoca i tha burrit se nese do ta shpetonte do ti plotesonte 3 deshira. Ok i tha burri.
E shpetoj bretkun ai dhe erdhi koha e deshirave, po perpara i tha bretkoca dua ta di nese je i martuar apo jo? Po i tha burri, ok ne kete rast duhet ta dish se cdo deshire qe do te plotesohet gruas tende do ti plotesohet 100 here me shume, ok i tha burri.

Deshira e pare eshte qe te jem me i bukuri ne bote, bretkoca i tha se gruaj do te jete 100 here me e bukur se ti, ska gja i tha burri.

Deshira e dyte eshte qe te kem 100.000000000$, bretkoca i tha se gruaja do te kete 100 me shume se ti. Ska gje i tha burri.

Deshira e trete eshte qe te kem nje infrakt shume shume te vogel...........

the_white_panther

Forumium praecox

Nje burre po ecte rruges dhe nje ze u degjua nga nje pus, ishte nje bretkoce duke kerkuar ndihme.
Bretkoca i tha burrit se nese do ta shpetonte do ti plotesonte 3 deshira. Ok i tha burri.
E shpetoj bretkun ai dhe erdhi koha e deshirave, po perpara i tha bretkoca dua ta di nese je i martuar apo jo? Po i tha burri, ok ne kete rast duhet ta dish se cdo deshire qe do te plotesohet gruas tende do ti plotesohet 100 here me shume, ok i tha burri.

Deshira e pare eshte qe te jem me i bukuri ne bote, bretkoca i tha se gruaj do te jete 100 here me e bukur se ti, ska gja i tha burri.

Deshira e dyte eshte qe te kem 100.000000000$, bretkoca i tha se gruaja do te kete 100 me shume se ti. Ska gje i tha burri.

the_white_panther

Forumium praecox