Koka Kola - Addiction ? :)

Comatose

Primus registratum
Koka Kola - Addiction ? :)

Pershendetje ! jam e re ne ket forum dhe do doja shum qe te shprehja ketu dicka qe me mundon gjate koh...
jam 16 vjec dhe momentalisht kam probleme te medha me koka kolen.. gjate dites vetem ne orarin kur ndodhem ne shkolle pije rreth 5-6 koka kola (0,25) mendej ne shtepi vazhdoj pije edhe me shum, plus edhe ne mbremje perseri..
dua te ndaloj te pije se e ndjej veten shume te lodhur dhe kam kokedhimbje te shumta..shpesh kur vendos te mos pi koka kol dhe p.sh nje dit nuk do te pij fare... menjeher ndiej kokedhimbje te madhe
frown.gif

nese din dikushi si te me ndihmoj qe te ndaloj pierjen e koka koles ????

faleminderit

Al-Punk

Still here
Re: Koka Kola - Addiction ? :)

Asgje nuk mund ta lesh menjehere, duhet te fillosh ta rrallosh gradualisht. Mundesisht zevendesoje me dicka tjeter.

policia

Forumium maestatis

une kujtova se kishe probleme me koka inen ti...
une nuk di qe njeriu krijon varesi ndaj koka koles, keshtu qe besoj me pak vullnet mund ta reduktosh...

Psemo

Primus registratum

Une do te sugjeroja te filloje Pepsi Kolen ne menyre qe te lesh Koka Kolen.

Ps. Nuk e dija qe mund te dhimbte koka qe 16 vjec per pije me sheqer. Po kur te rritesh edhe ca e te fillosh whiskin, si do ja besh?

gangsterja

Primus registratum
Me ane te vullnetit dhe forces se guximit mund tia arrish gjithshkaje,behu e forte dhe vazhdo perpara.Gjithsecili varet nga dicka(edhe un jam e varur nga smogu).

mirdita

Papirus rex
Mundohu te mos kunsomosh shum koka kola behu krenare dhe e guximshe nese nuk merr koka kola dhe fillon koka te te dhem at'her merr ndonje tablet per kok