koha e lire

ere

Primus registratum
koha e lire

Pershedetje te gjitheve :wave: :thumbsup:

si e kaloni juve kohen e lire? :lol:

Alanis

Primus registratum
Re: koha e lire

Une e urrej kohen e lire. Me mire mos te kesh fare kohe te mendosh se sa me shume mendon aq me pak dalin ne realitet ato mendime. Shume here vendimet e castit me kane dale shume me mire se ato qe kam ndenjur nete te tera duke menduar! S'kam nevoje per kohe te lire, do doja te isha me i vlefshem! /pf/images/graemlins/frown.gif

alkent

Primus registratum

koha e lire?
Sot eshte e shtune kthehem nga nje koncert te nje grupi skandaloz.Pergatitem me shku ne festen me diskoteken me fantastike me dj me IN ne emiglia romagna,vishem kur me ne fund me merr ne telefon goca dhe me thote me shku ne kinema IN UNA SCHIFOSA KINEMAAAAAA.
Iku per lesh dhe e shtuna.
Shyqyr qe neser jane pashket dhe do shfryhem duke ngrene.

ps.Gezuar pashket te gjithe te krishtereve

eis

Primus registratum

Une nuk kam shume kohe te lire por une mundohem 1 ore e gjysem ta kaloj ne fitness pastaj tv eshte kalimi i kohes tjeter te lire .
E mira do ishte qe kohen e lire ta kaloja njehere andej nga piaca e Shkodres se po vdes duke e mendu me nete te tera po nejse kjo eshte nje nga imagjinatat e mia si gjithmone.
Gjithe te mirat nga "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

epiphany

Primus registratum

per mua kohe e lire eshte te ndejturit kot dhe kjo fatmiresisht me ndodh shume rralle.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Me duket se ju ngaterroni kohen e lire me kohen e humbur kot.
Cdo njeri punon mesatarisht 8 ore, fle 8 ore dhe ka 8 ore kohe te lire.
Te gjithe kemi nevoje per sa me shume kohe te lire.Por c'fare te besh; duhet punuar per te jetuar, edhe duhet fjete .Eshte koha e lire ajo qe na ben te jetojme.Kur ke kohe te lire je i lire te mendosh, te argetohesh, te krijosh.
Per mua te punosh 12 ore ne dite si kafshe eshte kohe e humbur.Une njof shume njerez te droguar nga puna. Ata s'kane mundesi ti gjykojne gjerat ashtu si duhet.Nuk jam kunder punes, por s'duhe te kthehemi ne nje robot, pa u kujdesur aspak per veten, vetem per hater te parave.

Anana

Primus registratum

Mire e ke ti Yllis. Sikur realiteti te qe tamam ashtu do qe akoma dhe me mire. Une s'jam me e sigurt se cila quhet kohe e lire. Ajo kohe qe del per te permbushur detyrimet shoqerore? Por nderkohe po merr kohe nga dicka tjeter e domosdoshme qe duhet bere?

8 ore gjume? Sa inat e kam ate qe e shpiku gjumin.

klocari1

Primus registratum

Pershendetje

Me qe jemi ne stinen e Pranveres, do me pelqente ta shpenzoja kohen e lire << n,q,s na ngelet>> ne ndonje park te bukur te lexoja ndonje liber :thumbsup:

Sa per gjume shume fjeteke ti Yllka :sleep: 8 ore jane shume, une per vete 5-6 ore gjume me mjaftojne