KOHA E LIRE....

GENIU$

Valoris scriptorum
koha e lirë është ajo pjesë e kohës që disponon individi jashtë kohës së obligimeve të tij profesionale, shoqërore dhe familjare, me qëllim të pushimit, argëtimit dhe zhvillimit të personalitetit, në rrethanat konkrete natyrore e shoqërore, në të cilat jeton ai.
SI E ORGANIZONI JU ATE?????

Wise

Valoris scriptorum
heeeee,mos me thoni se nuk keni kohe te lire..........!!!!!!!
ne te vertete e kemi shume te limituar,por ate pak e shfrytezojme ne menyra te ndyshme ,duke degjuar muzike,duke dale me shoqerine ,dalim per piknik etj etj ka shume menyra per ta shfrytezuar..

Hank

Valoris scriptorum
Mua me pelqen te luaj VideoGame, por perpiqemi tu rri larg se jam addicted :) Prandaj rri ne Forum nga pak

Sweety el

Locus omnem
une kohen e lire e shfrytezoj ne maksimum duke dale me shoqerine .forum musik dhe lojra te ndryshme me vellain.

Megg

Carpe Diem
Ne net te shumten e kohes,muzike dhe out me shoqerime apo familjen ,,,mendoj si te gjithe moshataret e mija,,asgje te veqante...:p

gangsterja

Primus registratum
Kohen e lire e kaloj duke degjuar muzike ose duke qendruar ne albforum.Po ku kam kohe te lire se ma hengren shpirtin detyrat e shkolles.

Sweety el

Locus omnem
Koha e lire me mungon sme lene rehat kurset dhe mesimet,ma moren jeten...skam dale as nje te shtune dhe te diel me shoqerine apo familjen.nga e hena ne te hene mesime...ufff