Kodi edhe 100 o "summer" i forumit!!!

Guest
Re: Kodi edhe 100 o "summer" i forumit!!!

Uuuuuuuuu kaloi dataaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Kodi te uroj nga zemra nje vit i mbare dhe me plotesim deshirash ... /pf/images/graemlins/kiss.gif

MIRE QE TE PASKAN DAL KICAT TE PAKTEN /pf/images/graemlins/laugh.gif
Landon-01st-1-775237.jpg

GEZUAR PRA... SHENDET E PARE /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

O Kodho, u bofth idhin vjeth. M'fal the e kom gojën plot me ate omëlthinën që na ke thervir /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hajt shnet, pare, fat, seks e içik men /pf/images/graemlins/laugh.gif.

orchidee

Primus registratum

Edhe 100 Kodi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Je cuni mo i mire i forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif pas bardhit /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/devil.gif kush eshte Bardhi mi dreq...??!
Kodi dhe 100 vite te lumtura /pf/images/graemlins/smile.gif Po sjell dhe une nje torte ,megjithese nuk eshte shume e bukur ,eshte shume e shijshme.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Day%2007%20-%2003%20Birthday%20cake.jpg

Ej...po pije ka ketu...? /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Keshtu thoni ju, ne raste ditelindjesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif Sikur kam qene une cuni me i mire i forumit aaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gifedhe po te jesh ti bardhi ,une nuk e kam thene qe je ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,pastaj vete e volose /pf/images/graemlins/devil.gif ,ketu mungojne pijet..ti ben fjale kot..
Kodi ,na fal ,por ne ditelindje me ke nuk te bie rasti te takohesh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Shyqyr qe na ra rasti te takoheshim thuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Bardhi s'jam une, ajo Aqua te tilla preferenca ka /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ca deshe per te pire ti Moira!

Kodi hajd dhe 100 serish nga une!

/pf/images/graemlins/tipsy.gif I semuri pyetet..
champagnecocktail.jpg

Ka dhe per ty,e per ata qe vijne pas.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kodi ,gez.. /pf/images/graemlins/laugh.gif u befsh cun me i shkathet se mathoku..

KoDoShi

Primus registratum

Ju flm edhe nje her nga zemra! /pf/images/graemlins/smile.gif
index_glasses.jpg

Pijet pak me vones /pf/images/graemlins/laugh.gif por t'pakten ja u ofroj me gjith zemer!.
drink_1.jpg

Shpresoj qe t'iu ket shijuar torta dhe pijet /pf/images/graemlins/laugh.gif , edhe nje her shum shum FLM.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

orchidee

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/devil.gif kush eshte Bardhi mi dreq...??!

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/devil.gif E kam pyet po nuk ma tregon mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kodi, rofsh qe na mblodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif kisha kohe pa e pare Moiren /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

antip

Primus registratum

O Aqua, xemla, po me del se nuk pranon mesazhe private mi tesoro se ta kisha thene me kohe, nuk eshte sekret shteteror... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jona bz

Primus registratum

Kodi edhe 100 vjec yllo.
Te uroj shum fat
/pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ajo pyetja jote "harroni shpesh" me dogji...dhe u kujtova qe kisha pare nje teme per ditelindjen tende...pra me mire vone se kurre...une te uroj plot me dashuri dhe gezim...

Gezuar ditelindjen KOD U befsh 100 vjeç... paç gjithe te mirat ne jete... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Meqe ra fjala... sa vjeç mbushe ti?
dhe meqe fjala bie prape...ditelindja jote ben pjese te Virgo apo te Balance???

PS edhe mos me shaj mo... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Dahlia sa e interesume je per shenjat e njerezve mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lubo e ka mbyll me kohe Aqua, i ka vone kyçin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ty te ka zgjedh roje çelesash? /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Hellena

Primus registratum

Edhe 100 Kodi .
Jam e para qe te uroj per kete vit ne forum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Uh, une jam e dyta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

gezuar edhe 100 vjeç edhe pse nuk e mora vesh asnjehere daten e sakte te ditelindjes tende...ok kete vit po te uroj nje dite me pare se ne 2006... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Gezuar edhe nje here...plot gjera te mira per ty...çdo gje qe te do zemra... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

olololol

Primus registratum

Kodo dhe 87 Shoku .
Me ke nje birre borxh ka hone kur do ta pi ate une ?

antip

Primus registratum

Ja tek rikthehmi pas nje viti te kjo tema /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Edhe 100 Kodusho, gjithe te mirat ne jete! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Fat e lumturi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

KoDoShi

Primus registratum

Lym, ka me ardh ajo dit, sh. shpejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Anii, flm...kan per t'ec mar ditet n'vijim, vetem se ishe e para qe m'urove /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
PS; M'kujtohet kur u hap tema per ditlindjen tate, aty kam shpreh gjith potencialin tim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...kur me vone mora vesh qe te ngatarrova me dike tjeter, ateher qesha akoma ma shum, por prap se prapi urimi mbetet urim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif .

Data esht 27, Peshorja... DAHLIA, sh flm per urimin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif gezuar dhe ty.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif Lubo flm vella, dicka t'tille t'uroj dhe ty!
PS; Sa me pak zemra femrash t'thyara n'jeten tende /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Faleminderit edhe nji her! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif