Klubi tifozave ANTI - GREQI

boney m

Primus registratum
Klubi tifozave ANTI - GREQI

A do fitojme ne 4 shtator apo jo?
DO TI SHKELIM GREKET.
FORCA SHQIPERIA.

qafiri

Primus registratum
Re: Klubi tifozave ANTI - GREQI

Vallaj do ti rrafim...

Edhe me mbeshtjetjen e Tifozave Kuq e Zi...qe do te krijojne 1 atmosfere te madhe...Mr. I

vllaznia 2001

Primus registratum

Un jam shkodrane e po me dham zemra qe nuk marr pjese kto ndeshje ashtu si mora me Rusine qe se harroj deri sa te vdes e tham edhe ju po edhe me Irlanden ne Tirane.Ju psh te tanve PARA SHQIPERIA do ti shpartallojme greket

zamir muqiqi

Primus registratum

Mos te harrojme se tifozat kuqezi kane nevoje edhe per mbeshtetejen e te gjithe tifozave te tjere shqiptare.e mos te flasim vetem me goje.
TKZ ka filluar me kohe rregjistrimin si antare te shoqates por verej se ka pak vete nga shqiperia qe po antaresohen dhe ketu nuk eshte faji i shoqates por i tifozave shqiptare qe nuk po kerkojne nje lidhje te mirefillte me kete shoqate.ma pak fjale e ma shume pune.TKZ i mirepret te gjithe tifozat e mire qe brohorasin per kombetaren tone.
PARA SHQIIIIIIPEEEEEERIIIIIIAAAAAAAAA
:thumbsup: :rockband:

popkin

Forumium praecox

forca SHQIPRIA PO UNE JA MALIS PO UNE JAM 100./. TIFOZ SHQIPTAR PO UNE SDO NDOLLEM NE SHQIPRI PO JAM PLOTESISH I SIGURT Q DO FITOJM :lol: :rockband: :rockband: :rockband: PO DOSHKO TE SHOFE NDESHJEN ME DANIMARKEN KU TELOZIM

McByrek

Primus registratum

A do t'i rrahim thoni? Po ne e kemi detyre t'i rrahim. Te mos harrojme, ata kane 100 vjet qe na vrasin e na presin. Ku shkoi gjaku i 100 mije shqiptareve qe i sakatuan dhe i debuan nga Cameria? Nuk kane kaluar edhe aq shume vjet, ishte vetem 1944. Ku kane shkuar kaq e kaq perpjekje te grekeve per te na copetuar atdheun? Mos i harruam gje se cfare u bejne ata emigranteve tane shqiptare ne Greqi? Eshte e thjeshte: greket na urrejne dhe do te donin te na shihnin te zhdukur, te shfarosur si komb. Per kete arsye ne duhet te leme gjithcka dhe t'u japim nje mesim ne Tirane. Apo nuk jane fryre tani qe dolen dhe kampione Europe dhe organizuan lojerat olimpike. Duhet te jemi pikerisht ne, shqiptaret e varfer, te vegjel dhe te paperkedhelur nga fati qe duhet t'i zbresim ne toke. Ne nuk mund t'ua harrojme cfare na kane bere. Sikur te me pyesni mua cfare enderroj do te thoja: Nje Parulle te madhe ne Qemal Stafa ate dite ku te shkruhej: GREECE? WHO?

Alanis

Primus registratum

Lere se edhe dje mu be zemra mal per usa-n qe fitoi ne basketboll. Deshi greqia te fitonte kundra zezakeve. pfff

McByrek

Primus registratum

ej mire greqise qe ia rregulluam nje here samarin, po si spo na bie nje here ne grup kjo serbia, ose maqedonia te na kishte rene te pakten se edhe ata nje turi kane

popkin

Forumium praecox

po cfare thuni per temen time per lojrat olempike the pere njerzit //// shqiptaret qe nderruan ndetshtetsin per para :cry:

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kontakt:
[qb] forca SHQIPRIA PO UNE JA MALIS PO UNE JAM 100./. TIFOZ SHQIPTAR PO UNE SDO NDOLLEM NE SHQIPRI PO JAM PLOTESISH I SIGURT Q DO FITOJM :lol: :rockband: :rockband: :rockband: PO DOSHKO TE SHOFE NDESHJEN ME DANIMARKEN KU TELOZIM [/qb]
nese don ta sigurojme bileten.me ane te tifozave kuqezi mund te shkosh edhe me shoke te tjere

keany

Primus registratum

doni te dini si do te ishte parrulla me e goditur ..

^^^^^^WE ARE NOT PORTUGAL^^^^^^

:rockband: :rockband: :smash: :rockband:

zamir muqiqi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kontakt:
[qb] zamo po ti je tifoz me ? burrat apo me grat ? :kiss: [/qb]
me falni se une nuk e di se kush jane ketu ne forum gra dhe meshkuj.nese kam ofendu kend kerkoj te falur por sa per info, tek shoqata ku une baj pjese kemi antare edhe femra tifoze.prandaj nuk gaboj nese flas edhe me ato femra qe deshirojne te bajne tifo per kombetaren tone.jeni te gjithe te mirepritur.
ps;do te emancipohemi ne shqiptaret najhere apo do rrime si ne kohen e baba qemos.
MOTRA SHQIPTARE
motoja jone eshte
O SA MIRE ME QENE SHQIPTARE
femra- meshkuj s'ka dallim

McByrek

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Degjova dje kengen e Tifozave Kuqezi per eliminatoret e botrorit. Ishte pak e gjate por refreni ishte gallate:

Se Shqipria,
ka me q.. Turqine
Ukrainen, Danimarken
e ma s'shumti Greqine

Ndersa nje poster qe ishte ne faze printimi, paraqiste shqiponjen duke ia hyp mbrapsht Kalit te Trojes, te cilit i ishin zgurdullu syte dhe po i binin derrasat. Ndersa parulla poshte skenes thoshte: NE TE ZBERTHEJME BRINJET!!!
Hahahahahaha

arterie

Primus registratum

Desha ty pyes per ndeshjen kush ka informacion te sakte.
A do ta transemtoje ndeshjen TVSH-ja ne satelite apo jo?
Kush ta dije te shkruaje sa me shpejt ju lutem
E sigurte qe do te fitojme.
U lexofshim me fitore neser mbrema

ardit33

Primus registratum

O cuna dhe goca

Ketu po behet nami per ndeshjen me Greqine. Kane ardhur gjithandej nga diaspora per ta pare. Biletat i kane kaluar 100 000 lek te vjetra.

E gjithe Tirana eshte mbushur me flamuj te kuq. Do bllokohen te gjitha rruget rreth qendres, edhe makinat s'do lejohen as te parkojne neser.

Po behet nje tifozllik i jashtezakonshem

Ishalla fitojme Neser, qe tia thyejme hundet grekeve. (apo s'jane kampione europe tani)

Ndeshja e shpresave po luhet tani. Po fitonim 1 me 0 por tani jemi 1-1.

vllaznia 2001

Primus registratum

PARA SHQIPERIA.Ktu ne ballkonin tem kam vu 2 flamuj KUQ E ZI dhe o zot me fitore se do ta djegu pallatin