Kirurgu rreh pacientin pas operacionit(video dhe foto)

doktorirrefpacientin-0407.jpg
Një mjek në Rusi u kap në kamerat e spitalit duke rrahur në mënyrë brutale një pacient, i cili sapo kishte dalë nga një operacion delikat në zemër.

Imazhet e tmerrshme, të transmetuara në mediat ndërkombëtare gjatë së enjtes, u regjistruan në repartin e reanimacionit kirurgjikal, në qytetin rus me një milionë banorë të Permit, në Urale.

Pacienti ndërroi jetë disa orë më pas, pasi pësoi disa ndërlikime post-operatore, që nuk dihet nëse kanë lidhje me sulmin barbar të kirurgut.

Aktualisht, autoritetet ruse kanë nisur një hetim ndaj mjekut Andrey Votyakov, që është pezulluar deri në përfundimin e hetimeve edhe nga ana e spitalit.

doktori1.jpg

P.N.SH

Forumium maestatis
Nazistet kan bere eksperimente me njerezit

ky nuk po ben eksperimente,ky po e rreh dhe sa per informacion,rusia mbahet vendi i pare ne bote qe e urren shume shume nazismin dhe ruset jane njerzit qe do kishin bere cdo gje per ti vrare nazistat.
Pastaj,una kam qene shume here ne Rusi dhe i njoh si njerez.

dr love

Locus omnem
Shpesh here.behemi si ata qe urrejme.se mundohemi tua kthejme me te njejten monedhe..
Eksperinent njerzor eshte..perderisa e di si eshte pacienti..dhe i bie..per mua..ska rendesi...naziskin mbetet..sipas veprimit...

P.N.SH

Forumium maestatis
Shpesh here.behemi si ata qe urrejme.se mundohemi tua kthejme me te njejten monedhe..
Eksperinent njerzor eshte..perderisa e di si eshte pacienti..dhe i bie..per mua..ska rendesi...naziskin mbetet..sipas veprimit...

ky eshte mendimi yt
une kam mendim tjeter.