Kinema Imperial

  • Thread starter http://shqiperia.com/feed
  • Data e fillimit
H

http://shqiperia.com/feed

Guest
Në këtë kinema shfaqet filmi shqiptar “Maya” me regjisor Pluton Vasi dhe skenar të Luljeta Leshatakut. Filmi tregon një copëz historie nga Shqipëria e sotme por edhe nga Shqipëria e së djeshmes. Ngjarjet zhvillohen në një qytet të vogël dhe regjisori Vasi ka preferuar Petrelën fshatin turistik pak kilometra larg Tiranës. Një “qytet” i qetë ku ujërat trazohen pikërisht në momentin e ardhjes së të "huajit" Samiut një i ri nga Evropa me origjinë shqiptare që sjell në Shqipëri sipas amanetit eshtrat e të atit i larguar pas luftës së dytë botërore. Samiu vendos të qëndrojë dhe vetë këtu por kjo nuk është e lehtë. Për rezervime Tel. 04 22 66 396.

Lexoni me tej
 
Top