Kim-Sun-il,nje tjeter viktime

Kim-Sun-il,nje tjeter viktime

Nje civil qe nuk kishte te bente fare me luften ne Irak,e megjithate vritet,qeveria e Korese e vendosur per te mos dialoguar me Terrorin,dhe e vendosur per te quar edhe trupa te tjera ne Irak,te dyja krahet kane idealet e tyre,njeri krah do dale i humbur,le te presim se cfare do na sjelle e ardhmja! :wave:

OROSHI

Primus registratum
Re: Kim-Sun-il,nje tjeter viktime

terrorizmi asht i destinum te vdese,sepse nuk asht nje ideal i mases se gjere popullore!!1 :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Angry_Punk, ti nuk dukesh më i mirë se ata që shan me çfarë je duke thënë! Zemërimi është baza e padrejtësive në botë!
SKim-Sun-Li shkoftë në paqe e kujtimi i tij shërbeftë për të vendosur paqen mbi tokë!
Këto barbarizma nuk ndihmjonë çështjen e Irakut megjithatë nuk duhet ti fusin të gjithë në një thes! Këto janë raste të izoluara të provokuara nga organizata që nuk gjejnë mbështetje në masën e gjerë (atentatet që vrasin më shumë irakien se të tjerë janë treguesi më i mirë) dhe baskangjitja e tyre masës rrit urrejtjen ndërkombëtare jo vetëm ndaj Bin Laden me shokë pro edhe ndaj popullit irakien në përgjithësi. Kjo është lojë e Sh.B.A (propaganda e vrasjeve) për të ligjëruar e justifikuar luftën në Irak!
Për mendimin tim, e mira është që të mos hapen më tema mbi këtë subjekt në të ardhmen pasi pa dashje ato dëmtojnë pikërisht të pafajshmit! :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Do ishte mire te flitej ne nje teme per te gjithe viktimat...

Per aktet e urryara, te bere nga njerez te urryer, mund te flitet edhe pa perdor fjale vulgare.

lover boy

Primus registratum

Kjo është lojë e Sh.B.A (propaganda e vrasjeve) për të ligjëruar e justifikuar luftën në Irak!
Ma shpjego pak kete se nuk e kuptoj. Ata tipat qe vrasin jane te Al qaedes me duket dhe jane ne Irak. Ku eshte loja ketu?

disku

UNI

Se kuptoj pse duhet me hap teme per cdo viktime?
Orosh paske qen ..nejse.

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej LoverBoy, Loja qëndron në faktin se i bëhet shumë më tepër publicitet këtyre vrasjeve se të tjerave të bëra nga amerikanët. Mënyra se si vdes, me kokë të prerë apo me kokë të bërë mish i grirë nga bombat nuk ka rëndësi. I vdekuri i vdekur është. Nëpër media shohim sikur ç'ndodhi një gjë e tmerrshme dhe në fakt është gjë e tmerrshme por jo më tmerrshme se ata fëmijë që vriten përditë e për të cilët askush nuk flet.
Egzistenca e terroristëve si dhe tërheqja e vëmendjes mbi ta e ligjëron në një farë mënyre ndërhyrjen e amerikanëve pasi në Irak ka terrorista! Pra loja e amerikanëve është që të pëllasin sa më fort mbi këto ngjarje të izoluara për të mbuluar krimet e tyre të panumërta!
Kjo është e gjithë loja për të cilën po flitja! :wave:

OROSHI

Primus registratum

Uno,e shoh qe po te kruhen duart per te mi mbyllur temat(gje qe e ke ber edhe here te tjera) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Nese kafsheri te tilla vazhdojne dhe deri diku ne nuk na bejne pershtypje,atehere dhe nje teme e re per c'do viktime nuk na vret aq shume.
Quajeni si te doni,nje koke me pak ne kundershtim me nje teme me shume!
Nejse,per te paren here dhe mbase te fundit une do doja te diskutonim "c'ka muslimanet mendojne/vleresojne" .
(Mbase nuk i perket rruges te ciles kjo teme u hap)
>
Deri me sot komunitetet me te medha Myslimane nuk kane ngritur zerin,(dhe pse dikush vepron nen emer te Allahut),thjeshte heshtin!
Mesa di une,eshte nje ligj i tille por i cili ekzekutohet vetem ne raste ekstreme dhe me aprovim te gjykates sipas ligjeve,por nen cilin ligj vepron Al Zarqawi??
Mbase per tu kuptuar me mire zhvendosem dhe une ne anen e tyre te cilet vetem vjellin!
...Qe ti perkas dikujt duhet te zgjedh dhe ne kete rast automatikisht duhet te perkrah bombat,c'vertetesine e Islamit dhe terrorin..
Kush bashkohet??
....

Alanis

Primus registratum

Deri diku bashkohem une. Them deri diku sepse este e veshtire te c'vertetesosh nje fe

GJENERALI

Primus registratum

OROSHI:
terrorizmi asht i destinum te vdese,sepse nuk asht nje ideal i mases se gjere popullore!!1

po kush tha qe populli i cileson si terroriste forcat guerrile ne Irak ??Kush eshte ai popull qe sdo luftetaret e tij:? (pervec ballisteve dikur) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e di qe ju te gjithe sot flisni me gjuhen e Bushit dhe po te jete nevoja i lepini edhe b*** po do vije dita qe do bini ne fund te humneres.Dikur ishim vendi qe dsikretitonim superfuqite,sot jemi vendi qe na pushton edhe maqedonia me nje bande muzikore te ushtrise po ti ngrefet /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

antares

Primus registratum

Po Z. Gjeneral, bile ne kohen e luftes ne Kosove Milloshevici pat deklaruar "Shqiperia te mos haje shume mut se une e pushtoj me shoqaten e gjuetareve te Serbise".
Dhe te shohesh keta servile e sahanlepires patetike te jankive qe rrinin vrimave kur luftohej ne Kosove, sot e tregojne patriotizmin duke derguar bashibozuke ne Irak. Po prisni dhe pak se ne Mosul sapo ka filluar te ngrihet temperatura. Bile dikush ka dhene lajmin se bashibozuket shqiptare ja kane mbathur per ne Turqi.

OROSHI

Primus registratum

Antares na bane me qesh :tipsy: ,je shum i predispozuar qe rracen tone shqiptare ta nxjerresh frikacake/bashibozuke/jankiste :eek: :eek: ,vazhdo derisa te hasesh ne ndonje shqiptar qe te ti theje kockat qumeshtore qe ke :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: :mad:

antares

Primus registratum

Une parashtroj vetem fakte. Eshte nje shprehje: "Nese faktet nuk na japin te drejte, atehere aq me keq per .....faktet"
Pra Orosh ti ne ke gje per ato qe une them, pergjigju ketu, sa per ata shqiptaret.... une shqiptar jam vete.
Pa me thuaj ku ishin shqiptaret trima e patriote kur serbet ishin brenda territorit te Republikes se Shqiperise dhe vendosnin mina? Ato mina sa per dijeni jane akoma fshatrave kufitare te Tropojes dhe mbjellin akoma sot e kesaj dite vdekje e gjymtime.
Sikur kryehajduti dhe krye i shituri Nano me sahanlepiresit e tij ti perdornin ato 20 miljon dollare per cminimin dhe demshperblimin e atyre fshatrave, e jo ne dergimin e bashibozukeve ne Irak, do te ishte nje gje pozitive per Shqiperine. Nese nuk je dakord me kete te fundit, thuaje publikisht.

GJENERALI

Primus registratum

antares ...me vjen keq qe si paska dale fjala Milloshevicit po edhe Bushit qe tha se do i gjejme armet e shkaterrimit ne mase sikur si doli llafi /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Sigurisht, por ka nje ndryshim: Milloshevici nuk kishte ndermend te sulmonte e te pushtonte Shqiperine, dhe nese do te donte ta bente mund ta kryente fare lehte (ndoshta jo vetem me shoqaten e gjuetareve po dhe me ate te invalideve). Bushi kishte ndermend ta pushtonte Irakun me cdo lloj preteksti dhe ai e dinte qe genjente, brockullat e armeve ishin per konsum te brendshem dhe te jashtem. Amerikanet nuk jane dhe aq naive.....