Kim, një nënë e pagjumë

MeKaNiKu

Forumium maestatis
E premte, 15 Nëntor 2013


Të gjithë nënat e dinë se sa netë pa gjumë të imponon një foshnje e porsalindur dhe ky është një rregull nga i cili as VIP-at nuk mund të bëjnë përjashtim.

Kim Kardashian, personazhi më i njohur i "reality-show" në Shtetet e Bashkuara të Amerikës u fotografua ditën e enjte me sytë e nxirë dhe të fryrë në dukje nga pagjumësia.

33-vjeçarja, një nënë e re, është duke provuar në kurrizin e saj vështësitë e rritjes së një fëmije, veçanërisht kur koha e lirë për të pushuar, me të gjithë axhendën e ngjeshur që ka është shumë e pakët
 
Top