kerkoj sqarim nese mundeni

ermaliurnick

Primus registratum
kerkoj sqarim nese mundeni

tani per tani jam i kenaqur me vop por doja te dija kur mund te kem te drejten per te kerkuar aop ?sepse komandat po i mesoj ne chat besoj se te gjithe i keni syte ne balle po rri shume kohe me kete nick nuk kam shume dmth me dikush_qe_dashuron_embelsisht por me pasterti i kam nja 2 vite chat me nickname te ndryshem...me sqaroni ju lutem..pershendetje nga une eri..ishalla po e lexon njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis
Re: kerkoj sqarim nese mundeni

Shiko postimet poshte edhe lart postimit tend.Do te marresh nje fare pergjigje nga ato /pf/images/graemlins/smile.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Shiko postimet poshte edhe lart postimit tend.Do te marresh nje fare pergjigje nga ato /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e di por tani e mora vesh per albforumin se nuk e dija em pare....pastaj une me nje muaj aq postime per dite ne af dhe chat qe kur e kam marre vesh per af dhe kam kaq postime...megjithate une i vihem dhe i pergjigjem te gjitha temave po te dua por nuk eshte nga postimet lal mesa di se postimet edhe e arrij nr tend se gjithe diten nuk kam cfare te bej.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po tjeter?? :confused:

helibak mucogllava

Primus registratum

ore ky dashka aop une mezi po mar na nje ehr na nje vop yyyyyyyypppppp xhixhiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif
une mendoj qe i takon aopi ketij se nje poet ka forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

O Falko hapi xinxallat mire poeti vetem pak kohe ka ketu ne AF dhe ka kryer gjith ato postime.
Dhe sa kurnac qe behesh o djall.

FALKO

Forumium maestatis

ç'pune ka Albnetworku edhe dhoma #shqiperia ne veçanti me Albforumin ? Edhe 5000 postime te beje ketu , ose asnje, kjo nuk ndikon fare me dhenien e acessit ne chat.
Inessssss me s + infinit , nuk jam vetem une ai qe mbaj pergjegjesi per shtimet e @, une i vetem nuk bej dot asgje, por meqe nuk e dikte , po bej sikur nuk lexova gje.
Heren tjeter informohu me mire.

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Inessss:
[qb] O Falko hapi xinxallat mire poeti vetem pak kohe ka ketu ne AF dhe ka kryer gjith ato postime.
Dhe sa kurnac qe behesh o djall. [/qb]
Prandaj e keni kthyer forumin ne dallavere disa tipa si ju, se mendojne vetem te shtojne numrin e postimeve, dhe te shofin kush ben me shume numra. Por harroni se beheni si ato bebet pas bibironit, dhe qe ju mungon serioziteti.

Djall?

Diddy19

Su@mi

Shiko postimet poshte edhe lart postimit tend.Do te marresh nje fare pergjigje nga ato

O **poeto**,me ate cfare ka shkrujte Falkoja ka dashur te te thote :Shif sa tema jane hape per kete pune = shif sa shume vete kerkojne ate qe po kerkon ti,dmth acc!(te pakten kshu e kuptova une).Se kishte fjalen per numrin e postimeve tek Albforumi sepse chati dhe albforumi s'kane hic te bajne me ate pune!

FALKO!Nese ti nuk ke asgje ne dore,atehere pse je ti ai qe pothuajse i kthen pergjigje te gjithe ketyre qe kerkojne access??Dhe ne te shumten e rasteve pergjigjet jane negative..
Te pakten thuaju:Do ta marrin parasysh ,apo dicka te tille!Ose mos u merr fare me kete pune!Mos u bej drastik!

Djall djall eshte se e di mire une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Falko!

FALKO

Forumium maestatis

lol ,asgje nuk eshte e ndare me thike. Asgje nuk ndalon qe ne nje te ardhme, kur te kete nevoje per Aop te merren parasysh edhe keta kandidate etj.
Une pergjigjem se e ndiej per detyre ta bej, si per mire si per keq...
Shume nga ata qe kane kerkuar acess ketu edhe e kane marre, por kjo jo sepse kane shkruar detyrimisht ketu, por se kane plotesuar disa kushte te nevojshme ne chat.
Te provokosh ata user qe kerkojne acess do te thote te shikosh se me sa ngulm e duan ate edhe pse e duan. /pf/images/graemlins/smile.gif
Sigurisht nuk do e marrin per veten e tyre, por per te bere nje fare pune te dobishme ne Albnetwork, etj etj etj..

Diddy19

Su@mi

Po luan me taktike e?? E vai con la strategia!!
:smash:
Me fal atehere se ndoshta te bera te zbulosh "te fshehtat e zanatit"! /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcare o ic fare

Primus registratum

[qb] ç'pune ka Albnetworku edhe dhoma #shqiperia ne veçanti me Albforumin ? Edhe 5000 postime te beje ketu , ose asnje, kjo nuk ndikon fare me dhenien e acessit ne chat.
Inessssss me s + infinit , nuk jam vetem une ai qe mbaj pergjegjesi per shtimet e @, une i vetem nuk bej dot asgje, por meqe nuk e dikte , po bej sikur nuk lexova gje.
Heren tjeter informohu me mire. [/qb]
po pse je ti Z.Falko te na informosh ne(popullin)

korcare o ic fare

Primus registratum

"jashte teme"

Inessss, patjeter qe do ti pergjigjem te gjitha pyetjeve qe do kete, por pyetjeve ama, kjo nuk te jep te drejte te gjykosh mbi punen tone edhe te shprehesh ne ate menyre...nese do sqarime mbi kete do i kesh te gjitha.
Kalofsh mire ! FALKO

tropikali a

Primus registratum

si nuk u sqarua ky popull njihere po dhe ti flasesh prap ai nuk kupton ske çti besh popull ngelet dhe nji fjale thuhet" populli este vetem nji turme bagetie qe nga e dirigjon bariu shkon dhe e ndjekin bariun nga mbrapa /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe i lepihen.

korcare o ic fare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] "jashte teme"

Inessss, patjeter qe do ti pergjigjem te gjitha pyetjeve qe do kete, por pyetjeve ama, kjo nuk te jep te drejte te gjykosh mbi punen tone edhe te shprehesh ne ate menyre...nese do sqarime mbi kete do i kesh te gjitha.
Kalofsh mire ! FALKO [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif