KERKOJ SHOQERI TE VJETER KETU!!!!

lola

Primus registratum
KERKOJ SHOQERI TE VJETER KETU!!!!

Kam disa njerez qe perpiqem ti gjej per nje kohe te gjate dhe nuk lidhem dot. Nese njihni Alda Tolen apo Jugera Bilalin qe kane pas shkuar ke gjuhet e huaja (ne Tirane) ju lutem me thoni-kam kohe qe perpiqem ti gjej.

it's me

Primus registratum
Re: KERKOJ SHOQERI TE VJETER KETU!!!!

Fillimisht postuar nga lola:
[qb] Kam disa njerez qe perpiqem ti gjej per nje kohe te gjate dhe nuk lidhem dot. Nese njihni Alda Tolen apo Jugera Bilalin qe kane pas shkuar ke gjuhet e huaja (ne Tirane) ju lutem me thoni-kam kohe qe perpiqem ti gjej. [/qb]
Jugeren e kam pas komshije por nuk e di se cbehet se jam larg. Te uroj ti gjesh shoqet e tua

ONi

Forumium praecox

kjo Jugera me origjine nga eshte ?

Aviola

Primus registratum

kush e kishte permendur emrin tim (Aviola Lalaj), ndonje shoqe e vjeter ndoshta?

lola

Primus registratum

lali shikoji mesazhet dhe me merr ne telefon asap

muuuaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqqq!!!!!

UCLA

Primus registratum

Un njof Alda Tolen/ Vellain e saj Artanin e kam shume shoke, me duket se eshte ne Londer por nuk jam shume e sigurt.
K.B

tola77

Primus registratum

kush ka bere shkollen profesionale kimike (te mesme) ne tirane ne selite ka ndenjur ne konvikt apo jo? une bera vetem nje simester por pastaj e lashe se isha llastice dhe athere ishin kushte te veshtira,atje kisha disa shoqe popr qe fatkeqesisht nuk di asgje per to nqs dikush ka kryer shkollen atje me shkruani