KERKOJ PER TE DERGUAR SMS NGA INTERNETI

the-skull

Primus registratum
Re: KERKOJ PER TE DERGUAR SMS NGA INTERNETI

Fillimisht postuar nga peut-etre:
[qb] o neo po tani ca ka qe nuk punon faqja !? ne fakt kur logohem me nxjerr kofermen e logimit por pastj mbasi jap send me kerkon te logohem perseri !! NGANJEHERE e con mesazhin !! kjo gjithmone tek ...www.a1.net ca te kete valle !?

shendet dhe pare [/qb]
Edhe mua po te njejtin problem me nxjerre.

Enion

Primus registratum

Neo shume faleminderit per kete qe ke bere se i kemi bo leket rrush e kumbulla te celularit duke i derguar sms.Rrofsh edhe nje here dhe Zoti ta shperbleft.

nirvana

Primus registratum

enion pse ti mund te dergosh mesazhe! nga a1 ??!! une nuk mundem se di pse !? ca mund te kete! ose me sakte 2 ne dhjete here mund ti nisi !! se di pse ! ndonjerit.. i ndodh keshtu...??

Enion

Primus registratum

Peut Etre.
Une e bej keshtu. Mbasi jam identifikuar dhe shkruj mesazhin ,pastaj e dergoj. Kur e dergoj me del tabela e identifikimit. kjo do te thote se nuk eshte derguar mesazhi.Une identifikohem dhe me pas del tabela per te rishkruar mesazhin. Une ne kete moment nuk e shkruaj mesazhin por i jap 2 here BACK dhe shkoj perseri te mesazhi qe kisha shkruar dhe i jap perseri "senden" dhe ne te gjithe mesazhet qe kam derguar ato kan arritur ne destinazionin qe i kam dergura.Gjithe te mirat.

Gigo

Primus registratum

ajo llogaria te a1.net nuk punon me. jep kete kur i fus benutzername dhe passwort:
Fehler
Die Eingabe Ihres Benutzernamens bzw Passworts war leider nicht korrekt. Bitte versuchen Sie es noch einmal und beachten Sie auch die Groß- und Kleinschreibung.

(Llafe te pista, eduko mesazhin dhe postoje sërish)

Gigo

Primus registratum

Do na ndihmoje ndonjeri me ndonje password per sms, apo jo?
Thoni jo te pakten mos na mbani keshtu varur, qe ta dime!
Ose na thoni ndonje website ku me dergu sms free.
Apo keni marre ndonje lek nga AMC ose Vodafoni qe mos e beni me kete pune? Po ose Jo me mjafton, nuk kam nevoje per sqarime te teperta.

K

klodiana selfo

Guest
shpirt me fal qe u merzite me mua qe ne mengjes por ti nuk me degjoje mir dhe un nuk flas dot me ze sh te larte se s'dua te me degjojne keta te ounes.TE DUA dhe mos u merzit.shiko mesova te dergoj SMS nga interneti hahaha PUC.:p:llastica:

B

both eitstdo

Guest

U mundova pak dhe ja bera nje account tek A1.net per te derguar SMS ne shqiperi dhe kudo ne bote, pasi per ta bere nje rregjistrim aty duhet te jesh ne Austri dhe te kesh nje numer tel austriak /pf/images/graemlins/smile.gif

ja ku i keni: Pasi te hyni do e shihni vete se ku eshte logoja qe duhet klikuar per te derguar SMS.

Tek: Benutzername shenoni afsms
dhe tek: Passwort shenoni qwer123

Pra emri i identifikimit eshte afsms dhe fjalekalimi qwer123

tschüss :thumbsup: