Kerkoj pak ndihmee.??

mirdita

Papirus rex
Kam nje shoqe ta quaj qe do ndime shum,por une nuk po di qe ti them sepse nuk po e mbledh kursesi nje vendim se cfar ti them.?
Problemi i saj eshte qe ajo eshte e lidhur me nje djale,ajo jeton ketu bashk me mua ne nje shtet d.m.th kurse i dashuri i saj jeton diku larg nga shteti ne te cilin ajo jeton,por shum her i duket se ai nuk e don,sepse vazhimisht i flet per gjerat intime,kjo e di qe eshte normale ne nje lidhje,por nuk e di ajo shum dyshon se ai nuk e don se e tradheton,tjeter pastaj kjo ajo i kerkon passwordin e Facebook-ut por ai nuk ai jep duke i thene se ka sekrete personale kjo e ben qe ajo te dyshoj shum ne te se ka dhe nje tjeter vajze ne jeten e tij.Gjen ndonje her arsyje se eshte lodhur,se ka shum nevoje te dal por kjo mendon se po genjen.Dhe nese kjo i thote diqka ai shum preket d.m.th hidherohet me te shum,edhe per gjerat me te parendesishme.Nese dikush do me tregonte do me ndihmonte shum.
Ju lutem te me ndihmoj dikush sepse une nuk di si ta ndihmoj miken time????

pumes

Forumium praecox
mirembrema
me paditurine time qe e kam ves do mundohem tju shpjegoj mendimin tim
edhe nje here nuk jam psiholog por nje i paditur

dashuria ne largesi nuk ka shume fate vetem nqs eshte nje dashuri reale dhe e vertete por mesa shof une eshte thjesht nje faze paraprake qe po jetojne 2 sapo te dashuruar.

vajza ben nje gabinm ne rradhe te pare qe i kerkon kodin e facebook-ut
keto jane disa gjera qe jane jo sekrete por jane disa te dhena qe i takojne vetem nje personi dhe askush tjeter. kjo nuk do te thote qe ai ka te tjera te dashura por kjo do te thote qe ai djale do te mbroje kete lidhje qe ka, sepse dhe ai edhe ajo, kane te drejte shoqerore dhe duke pare vajza shoqerine e ketij djaloshi mund te behet xheloze pa te drejte dhe te krijoje inflikte ne mardhenien e tyre

ai hidherohet sepse eshte larg asaj dhe i mungon shume jashzakonisht shume por eshte edhe nje loje qe mejshkut luajne,per te luajtur me shpirtin e nje femre dhe per ta futur sado pak ne gracken dhe boten e tyre.

nuk do analizoj me shume sepse do duheshe te dinim sa vjec jane dhe sa kohe kane bashke por e fundit eshte nje pyetje qe do bej por dua te tregosh te verteten

une te rrija ne nje dhome me nje femer dhe te mos ishte e imja ???
po jo mor burre sbehet kurre.
vetem nqs eshte gjaku im po

mos je gje i dashuruar ti me ate ?????

mirdita

Papirus rex
mirembrema
me paditurine time qe e kam ves do mundohem tju shpjegoj mendimin tim
edhe nje here nuk jam psiholog por nje i paditur

dashuria ne largesi nuk ka shume fate vetem nqs eshte nje dashuri reale dhe e vertete por mesa shof une eshte thjesht nje faze paraprake qe po jetojne 2 sapo te dashuruar.

vajza ben nje gabinm ne rradhe te pare qe i kerkon kodin e facebook-ut
keto jane disa gjera qe jane jo sekrete por jane disa te dhena qe i takojne vetem nje personi dhe askush tjeter. kjo nuk do te thote qe ai ka te tjera te dashura por kjo do te thote qe ai djale do te mbroje kete lidhje qe ka, sepse dhe ai edhe ajo, kane te drejte shoqerore dhe duke pare vajza shoqerine e ketij djaloshi mund te behet xheloze pa te drejte dhe te krijoje inflikte ne mardhenien e tyre

ai hidherohet sepse eshte larg asaj dhe i mungon shume jashzakonisht shume por eshte edhe nje loje qe mejshkut luajne,per te luajtur me shpirtin e nje femre dhe per ta futur sado pak ne gracken dhe boten e tyre.

nuk do analizoj me shume sepse do duheshe te dinim sa vjec jane dhe sa kohe kane bashke por e fundit eshte nje pyetje qe do bej por dua te tregosh te verteten

une te rrija ne nje dhome me nje femer dhe te mos ishte e imja ???
po jo mor burre sbehet kurre.
vetem nqs eshte gjaku im po

mos je gje i dashuruar ti me ate ?????

Se parii te falenderoj shum,qe e dhe nje pergjigjje sepse ka shum antar ketuu por askush nuk dha nje pergjigjje.Puna eshte se e kam mike qe prej se kam patur 8 vjec,kemi shkuar shum mir,por kur u rritem u hidheruam per nje kohe sepse ishim te vogla,por tani jemi prap mike te mira,ajo me sqaroi kete ngjarje te sajen,por une nuk ai kam pergjigjur me shum se nje jave sepse isha shum ne mendime se cfar ti them,por kjo qe the me ndihmoi shum..
Ata jan adoleshente,shoqja ime ka 17 vjec ndersa ai ka 18 vjec,por kjo siq me spjegoi ndjenjat e saja ajo e do shum ndersa per djalin nuk e di.

Une nuk jam e dashuar ne te,eshte shoqja ime.

pumes

Forumium praecox
do me falesh sepse nuk i dhashe rendesi se kush e kishe postuar kujtova se ishit i nje gjinie mashkullore prandaj fola ashtu per ju jo qe heq mundesine per marrdheniet e te njejtes gjinie kane ndodhur kudo eshte e perhapur por nuk do flisja ashtu per ju . nejse

vajza eshte ne nje moshe te vogel qe sapo ka filuar te krijoj te shfaq dashurine por per mendimin tim duhet ti shjegosh qe dashuri ne largesi nuk ka dhe nuk do rezistoj sepse jane ne nje moshe te vogel. nqs kishin nje buxhet prej vitesh dhe dashurie me kete njeri atehere mundet te exiztonte nje fare shprese per te qene bashke

me kalimin e kohes do shfaqen mundesi te tjera qe duhet ti shfrytezoj dhe mos te rrij te merzitet

eshte 17 vjece duhet te kaloj dhume mardhenie qe te arrije ne nje konkluzion per vendimin e jetes se saj me vone por tani eshte shume shpejt per tu merzitur.

ate qe duhet ti ti thuash eshte.
pa i thene vishuni dilni njifni njerez te rinj aty ku jeni dhe shijoni jeten

ilaci me i mire per merzitjen qe shkakton nje njeri eshte buzeqeshja e nje njeriu tjeter

pra sado qe ti shpjegosh se kush eshte e drejta ose gabimi nuk do arrije ta kuptoje se mosha ka te bej te vehten . nga njeri vesh do i hyne llafet nga ana tjeter do i dalin prandaj mos i jep shume rendesi por perpiqu ta marresh dhe te dilni te dilni te dilni sa me shume

mirdita

Papirus rex
do me falesh sepse nuk i dhashe rendesi se kush e kishe postuar kujtova se ishit i nje gjinie mashkullore prandaj fola ashtu per ju jo qe heq mundesine per marrdheniet e te njejtes gjinie kane ndodhur kudo eshte e perhapur por nuk do flisja ashtu per ju . nejse

vajza eshte ne nje moshe te vogel qe sapo ka filuar te krijoj te shfaq dashurine por per mendimin tim duhet ti shjegosh qe dashuri ne largesi nuk ka dhe nuk do rezistoj sepse jane ne nje moshe te vogel. nqs kishin nje buxhet prej vitesh dhe dashurie me kete njeri atehere mundet te exiztonte nje fare shprese per te qene bashke

me kalimin e kohes do shfaqen mundesi te tjera qe duhet ti shfrytezoj dhe mos te rrij te merzitet

eshte 17 vjece duhet te kaloj dhume mardhenie qe te arrije ne nje konkluzion per vendimin e jetes se saj me vone por tani eshte shume shpejt per tu merzitur.

ate qe duhet ti ti thuash eshte.
pa i thene vishuni dilni njifni njerez te rinj aty ku jeni dhe shijoni jeten

ilaci me i mire per merzitjen qe shkakton nje njeri eshte buzeqeshja e nje njeriu tjeter

pra sado qe ti shpjegosh se kush eshte e drejta ose gabimi nuk do arrije ta kuptoje se mosha ka te bej te vehten . nga njeri vesh do i hyne llafet nga ana tjeter do i dalin prandaj mos i jep shume rendesi por perpiqu ta marresh dhe te dilni te dilni te dilni sa me shume

Te falenderoj shum,tani ne kete adressen e Mirdites jam une ajo,eshte kjo ngjarja ime sepse Mirdita me lejoi te futem ketu tek adressa e saj per pak,degjooo e di une jam 17 vjec por ndonjehere prek shum shpejt dhe nuk shkoj fare mir me prinderit e mi,i bertas atyre,per ndonje arsyje shum te vogel une grindem me ta.Une dua te dashurin tim shum shum,me shum se veten time me duket,por ai me duket se nuk e ka te njejten ndjenje per mua,nese une i them diqka ai menjeher preket edhe per gjene me te vogel,dhe jam une ajo qe i dergoj mesazhe te mos merzitet me mua,edhe pse Mirdita me thot te mos e beje,por une nuk e degjoj,ndonjehere mendoj se ai nuk me do fare,nuk e di cfare te beje,jam keq.