Kerkoj adresa website te piktoreve shqiptare

Gigo

Primus registratum
Kerkoj adresa website te piktoreve shqiptare

Kerkoj adresa website te piktoreve shqiptare.

...para nje viti ose dy kam pare ca piktura me teme nga lufta e Skenderbeut kunder turqve, por nuk e mbaj mend piktorin, i kujtohet ndonjerit? Ishin piktura te vjetra, ka mundesi edhe piktori te jete i ri. Flmnd.

geek

Primus registratum
Re: Kerkoj adresa website te piktoreve shqiptare

Gigo, me siguri ka qene Ismail Lulani, me pelqejne shume pikturat e tij, se jane shume origjinale dhe shprehese, ja dhe siti.
www.Ismail Lulani.com

P.S. me thuaj ndonje link te ndonje piktori tjeter nese di, shendet.

daywalker

Primus registratum

ani shoki , kerko , mire ja ke nis /pf/images/graemlins/wink.gif

Gigo

Primus registratum

...me falni, kam shkruar "piktura te vjetra", kisha parasysh te kunderten dmth pikturat ishin te reja dh piktori i ri. (stili ishte ai i pikturave qe jane perdorur per reklamimin e lojrave strategjike Warcraft 2 dhe 3 nqs e keni parasysh)

geek

Primus registratum

Piktor shqiptar me stil pikturash te Worldcraft II dhe III ... !!! po me çudit shume, dhe jam shume kurioz te di se kush eshte ...
mbase do te thush stil me teme nga medieval, gothic apo ku ta di une ...

Gigo

Primus registratum

ka pase qene nje qe e kam gjetur me duket ne albforum shume kohe me pare, por nuk jam i sigurte, tani nuk e gjej dot me. :lol: Stili medieval dhe gotik nuk jane aq moderne sa warcraft 2 dhe 3, mos na bej te qeshim tani. Po pikturat e atij tipit ishin tamam si ato te WC2 dhe 3, vetem se tregonin luftetare shqiptare te kohes te Skenderbeut. E kam kerkuar dhe ne internet por nuk kam gjet gje. Ka qene e veshtire sepse nuk ia mbaj mend emrin.