Kerkohen tifoze!!!

bebi

Primus registratum
Re: Kerkohen tifoze!!!

Lara meqe jemi ktu a ka mundsi me na e perkthy pak at firmen tande?

pakitus, une e dija se miushi e kishte emrin "Miu kerthi" ne mos gabohem :confused:

lost in love

Primus registratum

per momentin po ju shprehim mirenjohjen tek libri i miqve, kur te kemi mundesi do vijme t'ju bejme edhe tifozllik direkt ne fushe /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

e fitofshi kampionatin pra mo cfare te te themi me ne!

/pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po do e fitojne moj se s'ben se jane cuna me zemer zjarr ata. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

che ho fatto di meritarmi questo da una persona speciale come te?
6 dolcissima Lara!

bebi

Primus registratum

ps: me duket se eshte greqisht apo jo? (kshtu me hamendje) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Duto, e bot neshjen apo jo?
Pres kupen une jo shaka se na ngrefe kot me duket.... Gjithe keto femra tifoze ska lezet tani, na zbardh faqen se te hoqem vizen ne pashaporten e AlbForumit... /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao gjinja!

deri tashi 1 fitore, 1 barazim e 2 humbje. ama kemi heq qafe skuadrat me te forta. kena dhe 3 neshje te tjera ku duhet me bo vertikalen per te fitu.
gjithsesi ato humjet qe kena, i kena me nder, se ja kena mledh sumen deri ne fund kundershtarit. pavarsisht se ne fund fare dolen ne me sum te rrudhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kshu, kshu, po kalum grupin petrosexe, do bojm playoff-et e pale kullandrisim nai gjo te hajrit. po deri athere, keep on trying hard!

TEA

Forumium maestatis

daiiii che ce la fai /pf/images/graemlins/laugh.gif

HIP-HIP URRAAAAAAA :rockband:

personazh

Valoris scriptorum

e si gjithnji, e qesim nji neshje te lavdishme. ksaj rradhe na eci mire, u shqyem ne gola e na shqyen pak fare. 14-3 eshte rezultat qe i here ne vit na del, kshuqe po e ngrej zerin une sot se pale kur me bi prap rasti /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao te gjithve.

eM

Paper Moon

nje urrra per dutin dhe te gjithe Aquilet! /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

haloa njerez!
u bo ca kohe pa u bo i gjalle, po na kan anullu ca neshje per pune burokracirash /pf/images/graemlins/laugh.gif . kur kan fut edhe ktu burokracira, mos njelt ven e aktivitet sportiv pa burokraci. hajt mo...ne kemi ne koke parrullen qe na e kan skalit qy ne 8-vjeçare "Gjithmon gatì" /pf/images/graemlins/wink.gif .

ps: kujdestaret e faqes kan hedh foto te neshjes se lavdishme 14-3, shkoni e shifni ca shalthame anej, qyl osht /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao t'gjithve....gocave sidomos.

Petroninsja

Primus registratum

Duto o me cthote arti i topikembes- futbollit ecen ndopak ajo...
Skam degjuar ndonje zhurme nga stadiumi apo dolet ne asistenze dhe juve, na jep ndonje haber nese zhvillohet ndonje ndeshje se du me ardh me bo pak tifozllik, oqey mono... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao qylsja /pf/images/graemlins/smile.gif

si t'kom i her? buçko kshu, apo ka fillu stina e dobsimit anej? /pf/images/graemlins/smile.gif

leje se ket vit kena lon nom ke kampjonati...me n'fun u futem ne playoff, megjithse kena pat mungesa nga ana tifozllikut. po kshu osht kur çmimet e biletave rriten neshje mas neshje /pf/images/graemlins/tongue.gif . po ti kalo nga shpia, se t'jap nai bilete kshu nen xhakete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Duto ngorc mo, une kam fillu gymin kam 3 muaj tani te me shohesh flete cigare jam bo , lere lere se ai morali i dietes kineze ka bo punen e vet...
Po dashke me na korruptu per pune biletash eh, na boke dhe ftesa per caj ah si te kom une ty mer amon amon....
I dergova Zhives nje leter e kam vene ne dileme per pune identiteti nejse do shohim e do bejme..
Mpacccccccccc, se jan bo per mall edhe na shkruj ndonjhere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

geek

Primus registratum

hajduti i hurmave, mir qe u kujtova se do te pyes per diçka:

E mban mend Indritin dhe Brunen qe kane studiouar ne Macerata disa vjet me pare? me pyeten nese keni akoma ne gjirin tuaj te madh Andin, qe nuk i di mbiemrin. per me teper me PM-zho'
ciao

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nazho po vi me ba Mazhorete una /pf/images/graemlins/laugh.gif

090.jpg

Be prove e humbni partiten se te mjeret ju /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

hahah papo, t'mursha t'ligat e pom-pomave /pf/images/graemlins/laugh.gif ....leje qe ma paske bo temen me pikçuditse t'kuqe...u dukerka si kqryqzim kryeqyteti u dukerka. te paça...me gjith ate veshjen qe ke ilustru /pf/images/graemlins/laugh.gif

petroninsja elegante, po u veshe si kjo siper per zotin qe t'paguj te vish ke neshja hahahah

personazh

Valoris scriptorum

java mbare t'gjithve!
edhe ket jave pushim ne knej, ne pritje te hedhjes se shortit, tu skermit dhomet e tu u munu me korruptu arbitrin ose dashnoren e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

nderkohe i fusim nji "mirseardhje" Trendyt. /pf/images/graemlins/wink.gif