Kerkese!!!

VoGeLuShI

Primus registratum
Kerkese!!!

Faktikisht nuk dija ku ta beja kete kerkesen (dmth tek cili nenforum) duke shpresuar se nuk kam gabuar per hapjen e temes ketu po parashtroj kerkesen time!
Kerkoj nga nje admin qe te fshije llogarine time sepse dua te le perfundimish AF!
Duke pare se mendimet e mija kane rene ndesh me shumicen ketu mendoj se nuk ka me kuptim pjesemarrja ne kete forum nga ana ime. Keshtu do te zhduken (shpresoj) tensionet qe jane krijuar. Shpresoj qe kerkesa ime te merret parasysh.
Ju uroj te gjitheve sh suksese ne jeten tuaj profesionale ne shkolle dhe kudo.
Me respekt _Arcobaleno_ /pf/images/graemlins/wave.gif

ssssssss

Primus registratum
Re: Kerkese!!!

huahuauuhahahuauhahuaauuahuhauhau.iqeni cuna admina e moderatora /pf/images/graemlins/laugh.gif:D:D.ec atyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
!seen Scorpion se do i jap i birr tmodhe ke tymi...

abs

nuk e di...

plotsojani deshiren djalit tesh per datlindje /pf/images/graemlins/grin.gif, se don me ba kthes /pf/images/graemlins/wink.gif, edhe njeqind re /pf/images/graemlins/angel.gif me ket rast /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe na hajde me ndonje nick burrnor heres tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

S

Scorpion

Guest

Kerkese tjeter ke mer djale? Rri mer rri qendro, me degjo mua, s'shtyhet pa ty AF-ja e disa te tjere...

ssssssss

Primus registratum

ghaghaghsghaghsghasgasgashgaghasghsaghsag.pse re me scorpjen do ziem un masnej e /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif .rri pse siken /pf/images/graemlins/tongue.gif .
arcobaleno te propozoj nje tjetr
www.pedeforum.pdr

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
plotsojani deshiren djalit tesh per datlindje /pf/images/graemlins/grin.gif, se don me ba kthes /pf/images/graemlins/wink.gif, edhe njeqind re /pf/images/graemlins/angel.gif me ket rast /pf/images/graemlins/smile.gif

dhe na hajde me ndonje nick burrnor heres tjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

je e sigurte se eshte djale?

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ghaghaghsghaghsghasgasgashgaghasghsaghsag.pse re me scorpjen do ziem un masnej e /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif .rri pse siken /pf/images/graemlins/tongue.gif .
arcobaleno te propozoj nje tjetr
www.pedeforum.pdr

[/ QUOTE ]

Te kerkoi gje vend kur te shkruante???Rri mer urt mbaj vendin tend aty ate bej. /pf/images/graemlins/smash.gif

bebi

Primus registratum

s'jam e zhgenjyme prej injorances gjenerale q1 lexohet neper af, (n'lidhje me arco-n), se e di q1 sado t'i ndrroni xhinsat e bluzat, t'njejtit mbetni.

arcon se njof, po me sa kam pa ktu si ka ra kujt n'qaf' as ka ngacmu kend. se kuptoj pse perdorni karagjozllek edhe te tema e ditlindjes?

sa t'palezetshem q1 jeni!!!

o arco ti u bash 100, si e me ke t'dojn' zemra /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

ps: me t'ardh keq per bese, sa shum' i mungon edukata primare bashk'atdhetarve t'mij.

ssssssss

Primus registratum

thedoors ene 100 jimmit /pf/images/graemlins/wink.gif .ik e boj naj feste se ka pas ditlinjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

aman thuj ma shpesh kshtu t'fortash!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Qesh mi beja cik qejfin cunit mos ja ler thate festen e jimmit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

uuuuuu
pse i bjen n'qaf /pf/images/graemlins/grin.gif

hey daddy cool /pf/images/graemlins/cool.gif