kerkese per vop ke shqiperia

vilsonii

Primus registratum
kerkese per vop ke shqiperia

hi stafi albnetworkut ckemi si ja keni kalu ju un jam vilsoni ne chat njihem me nick AnGeL_FaCe jam user shum i rregullt shpenzoj ne dit 6 ore shpresoj qe kerkesa ime te meret parasysh nga sop-at me respekt AnGeL_FaCe

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: kerkese per vop ke shqiperia

u be accesi si tallonat qemoti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

vilsonii

Primus registratum

un tani vop kerkoj per momentin nqs bohet gjo per aop sesht keq po un per mometin kerkoj vop dhe shpresoj qe ta mor se jam i rregullt dhe floode apo gjera te tilla skam bo nai er dhe skam per te bo nai her me respekt AnGeL_FaCe kalofshi sa me mir stafi albnetworkut .)

vilsonii

Primus registratum

un vetem vop kerkoj per momentin nqs bohet gjo per aop akoma me mir per mu shpresoj qe tmeret parasysh kerkesa ime se jam user shum i rregullt flm per mirkuptimin mir u degjofshim kalofshi mir stafi albnetworkut jeni 1-sha bye by AnGeL_FaCe

vilsonii

Primus registratum

pershendetje dhe i her stafi albnetworkut un jam shum i rregullet ne chat se kuptoj pse sme jepni nje vop kam mbi 8 muj dhe nuk them qe jam as spo kerkoj aop thjesht nje vop jam shum shum user i rregullt ke dhoma shqiperia 6 ore ne dit minimumi i kam aty dhe shpresoj qe ta mar nje vop sop-at e kan ne dor respekte tgjith stafit albnetworkut dhe shpresoj qe ta mor flm tgjithve dhe kalofshi mir lek e shnet tgjithve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif

Zemrushi

Primus registratum

hahahaha jepni vop ere cunit se lat nome :p e keni bo cdo gje korrupsjon, ej per kureshtje :p sa ka shku me mor nje aop mer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

vilsonii

Primus registratum

hahaahah rrofsh zemrushi po e kerkojm po spo na japin akoma vop jena dhe shum te rregullt nga 6 ore ndit kena nja 8 muj spo na japin i vop tani them se do ma japin se i vop esht zemrushi rrespekte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

Zemrushi

Primus registratum

knej nga forumi nirvana hy noj her, chatin ju kam len juve :p merruni me te mos e lini mbas dore, se o pune me goxha perfitim :p un jam bo rehat per vehte,

Rrespekt, edhe merrjani cunit parasysh kerkesen.

vilsonii

Primus registratum

zemrushi dhe i her flm lal per meshtetjen ishalla po na japin i vop jena dhe te perditshem nga 6 or ndit i vop kerkojm them se do e morin parasysh kerkesen time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif rrespekte all stafi albnetworkut jeni njisha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif