Kerkese per ......(shikojeni vete me mire:)

AC-DC

Primus registratum
Kerkese per ......(shikojeni vete me mire:)

Pershendetje forumi dhe ju te chatit.Tani se si me erdhi e thashe po sikur te bej dhe une nje kerkese per op!? E di qe lista eshte tumllas po patet mundesi ta merrni parasysh kerkesen time.Ne internet futem cdo dite (dhe serioz s`diskutohet qe do jem lol) Tani ne qoftese nuk doni atehere zereni se nuk e kam hapur fare kete teme (mund ta fshini fare temen:) ok kaq kisha une tani pres sa me shume pergjigje dhe opinjone te ndryshme.

Audi

Primus registratum
Re: Kerkese per ......(shikojeni vete me mire:)

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!