Kerkese per op!

Kriseu

Primus registratum
Kerkese per op!

kush eshte me zemermiri ketu qe te me beje op! ai me i madhi ai me i bukri ai me njeshi ai qe un do e falenderoj shume!!!???/

S

Scorpion

Guest
Re: Kerkese per op!

E ka lene chatin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ssssssss

Primus registratum

shi shi tpaska hyp ka siper scorja e /pf/images/graemlins/tonguee.gif looooool.ghaghaghghagha.ti scorpiono avash me kto te hypmet se je ne AF ktu jo ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif ghaghahgahg

ALDI1

Primus registratum

ckemi stafi i albnetwork.
si po ia kaloni.
une jam me nick ALDI nje user i serverit tuaj,kisha deshire te marr pjese eshe une ne stafin e ketij serveri.
sigurisht nqn ma lejoni ju.lol.
jam 20 vjec dhe quhem ALDI.
flm per gjithcka.
bye ia kalofshi sa me mire.

Speed_11

Primus registratum

ALDI! lool ti kujto se je 20 vjec ene do te bejn operator po gjyshim ime ka vdek ne chat mer ene ..... lene fare /pf/images/graemlins/tonguee.gif

nirvana_m

Primus registratum

aldi ncncnccn zbohet duhesh 21 e gjys
duhet me pas shok nai ka te paret e katunit
duhet me dhon nai lek
boooooo ic menjen une aldi po ti je mashkull mer daj ncncncnc jo jo nqs se nuk je femer harroje op /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ALDI1

Primus registratum
ckemi .

ckemi nirvana_m & smallville.
pse re moshen nuk mund ta tregoj une.
nuk kisha gje tjeter .
bye

Speed_11

Primus registratum
Re: ckemi .

ckemi ALDI me te then te drejten lale nje operator nuk varet nga mosha po nga kultura qe ka te pakten ti u tregove djal me kulture edhe te uroje te behesh operator ne nje te ardhme sa me te shpejte /pf/images/graemlins/smile.gif

Speed_11

Primus registratum
Re: ckemi .

kush une ? nqs e ke me mua po kam qen edhe me ka shtuar mandi dhe ja di shume per nder /pf/images/graemlins/smile.gif ka qen data Shkurt i vitit 2004 mos gaboj dhe para 2 muajsh bera dorheqe.

gota

Primus registratum
Re: _waNk_12_feat_london_

hi! un jam nje djal qe dua te marr pjese dmth qe te behet operator me nje aop te dhoma shqiperia po ashtu dhe te ndihma!!?? Ju lutem!!! Edhe nje falenderim per te gjith operatoret e shqiperis!!:p Ju faliminderit per Mirekuptimin!! un jam _waNk_12_feat_london_

Sorrin

Forumium praecox

E thashe une, bravo te qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po doreheqjen sme the, pse e dhe ?

S

Scorpion

Guest

Desert ty s'te kam pa verdalle me, ke dhene doreheqjen dhe ti.

P.S Me gjej nje cgi ose dicka tjeter qe te lidhesh ne chat mua se me duhet.

nirvana_m

Primus registratum

ncncncnc mos ja u prishni temen cunave mer se e kane marr me qejf nuk e kan bo per te nigju dallaveret e juja llafazane. Cuna me rradhe se do e merrni gjithe topin perpara mire do boshit te hyshit me nick femre ne chat se do e merrshit me shpejt po nejse per mu ishallah e merni t gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif