Kerkese per OP tek #ndihme dhe #shqiperia!!

sataniku

Primus registratum
Kerkese per OP tek #ndihme dhe #shqiperia!!

Miredite te gjithve une jam ardis 17 vjec jam perdorues i rregullt i chatit rri me shume se 3-4 ore ne dite zoteroj komandat dhe do doja te jepja ndihmen time ne kete server ju lutem merreni parasysh kerkesen time

me respekt cradle_of_filth!!

Sorbonieri

Primus registratum
Re: Kerkese per OP tek #ndihme dhe #shqiperia!!

Kerkese per AOP tek #shqiperia lu lutem??
Faleminderit per mirkuptimin.
Tung

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sorbonieri:
[qb] Kerkese per AOP tek #shqiperia lu lutem??
Faleminderit per mirkuptimin.
Tung [/qb]
tung :wave: :wave: :wave: ahahaha

ALTINO

Primus registratum

hi all.. une qe po e shkruaj kete kerkes jam ALTINI__ dhe kam tash 4 muaj qe kam acc ne vop list si te #shqiperia ashtu dhe te dhoma ndihmese #ndihme,,,kam deshir qe ta marr kete acc me qellim qe ti shrbej sa me mire chat-it .. pres nje pergjigje nga ALTINI__ shkoderflm :wave:

kris[t]i

Primus registratum

Eshte bere aOp lisT pLoT dhe ka 24 ore aop online .....Mesa po kuptoj shume veta rrin ne chat vetem per acc (shume veta) O shqiptar chati eshte vend *Argetim* dhe jo vend per acc.....
ciao

sataniku

Primus registratum

Nismo besoi se ti ke acc te #shqiperia - #ndihme dhe te mos kesh esht pun per ty nuk esht e ndaluar te kerkosh acc sidomos ktu ne forum qe mesa me kan then ktu behet kerkes per acc te Albnetworku /pf/images/graemlins/smile.gif

lediano

Primus registratum

jam ledio 17 vjec nga qyteti i burrelit rri mbi 4 ore ne dite ne chat.ndonese e keni vene re.jam me nick Donald_tramp kisha deshire te isha pjese e stafit tuaj si op te #shqiperia.ju lutem mereni parasysh kerkesen time.faleminderit per mirkuptimin.bye