kerkese per aop
Pershendetje!
Une jam nje anetare e thjeshte e chat! Nuk kam nje status te vecante , as nick te regjistruar por per te gjithe administratoret qe jane pro emancipimit te femrave , e te grave te burrave ne vecanti
, do ju lutesha te merrin parasysh kerkesen time per aop. Dikush nga ju mund ta quaje shume te guximshme kete kerkese , por po ne fakt une do doja te beja kerkese direkt per moderatore , :angel: per te qene e barabarte me burrin tim , se jam e sigurt te gjithe ju sapo te lexoni emrin e tij
(po te doni me kundershtoni) do vini doren ne zemer per personalitetin dhe dinjitetin e tij. E kot sthone pas nje burri te sukseshem fshihet nje grua e denje dhe mbi te gjitha e afte per aop, pasi normal gjithe karriera e tij eshte rrezultat i punes sime me te :smash: .
pra jam e sigurt qe ju do e merrni parasysh kerkesen time , per te qene me ne fund perkrah burrit tim Timit :kiss: !
Faleminderit qe se lexuat !! :tipsy:
Pershendetje!
Une jam nje anetare e thjeshte e chat! Nuk kam nje status te vecante , as nick te regjistruar por per te gjithe administratoret qe jane pro emancipimit te femrave , e te grave te burrave ne vecanti

pra jam e sigurt qe ju do e merrni parasysh kerkesen time , per te qene me ne fund perkrah burrit tim Timit :kiss: !
Faleminderit qe se lexuat !! :tipsy: