Kerkese per Aop

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum
Kerkese per Aop

Ju pershendes te gjitheve! Une quhem Turi, me origjine jam nga Kukesi por banoj ne Angli,jam 20 vjec, ne kete server kam 2 vjet qe chatoj dhe me pelqen shume si server dhe sjelljen e stafit, me qe rri nga 3-4 ore ne dite ne chat po e bej kere kerkese ne qofte se eshte e mundur te me pranoni qe te behem nje pjestar i stafit ne dhomen #shqiperia po ashtu dhe #ndihme rregullat e chatit i di shume mire dhe i rrespektoj,
ne chat tani per tani njifem me nick GaRiP dhe ReSpeCT, me perpara kam pas nicknames te ndyshem rregullin e di qe ne chat duhet te rrish me nje nickname per kete ju kerkoj fajle, kam pas nicknames Wild^-_-^boy GanGSteR Wild^-_-^Wolf,dhe disa te tjere qe i kam nduar per nje kohe te shkurter,
me shume nuk di c'te them, ju uroj gjithe te mirat, dhe ju lutem mereni parasysh kerkesen time,

me rrespekt nga Turi,

kris[t]i

Primus registratum
Re: Kerkese per Aop

Pershendejte GaRiP...Shpresoj qe kerkesa jote te merret parasysh nga *SHEFAT** LoL
Tung..

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

o Nismo te knoft goja mor shef /pf/images/graemlins/laugh.gif sesht shume veshtire mor boss all u have 2 do is /cs aop #shqiperia add GaRiP loool po ashtu dhe te ndihma /pf/images/graemlins/laugh.gifD lool thnx shef

Me rrespekt nga GaRiP

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

flm shume benji jeni njesha mer e di une ju :kiss: te gjithe stafin e albnetwork.net /pf/images/graemlins/laugh.gif

me rrespekt nga GaRiP

FutjaKot

Forumium praecox

Pershendetje e njof turin kertollen mendoj ti jepni 1 vop se djal zotni ky :p lol