kerkese per aop

Nelly

Primus registratum
kerkese per aop

Jam ketu per nje kerkese per tu bere aop.Mund te them qe kam pothuajse 9 muaj ne kete chat e di qe kjo nuk eshte shume perkundrazi pak fare por them se di shumicen e komandave.Kam qene ne chat me shume nick asbje stabel disa si nelly; xhaxhi_Rule ;Adam; etj se shumicen nuk e mbaj mend as vete.J drejtohem juve op kryesor te me shqyrtoni kete kerkese jam gati te filloj te #ndihme si per fillim. Me pas me beni cfare te doni sepse ju e keni ne dore .Nuk komunikoj shume me te tjeret pasi jam me teper te #ndihme per te mesuar komandat.Ju lutem te me shqyrteni kerkesen. Me respekt Einar

SkinArt

Primus registratum
Re: kerkese per aop

Hey pershendetje Einar
se pari desha te te uroj ishalla po e merr aop po po te them dhe kete meqe ke 9 muaj mundohu te mbash emer konstant qe ato 9 muaj te te njifen nga staff dhomes keshtu do e kesh me te leht me e marr aop kaq kisha un ah dhe i gje plz mos e mbaj me nick adam sepse eshte adami me ate nick dhe na ben konfuz /pf/images/graemlins/tongue.gif ciao

enton

Primus registratum

xhaxhi_Rule ;Adam apo cfare nick perdor ti. pra sic tha edhe parafolesi nje nder arsyet bindese per ty ne marjen e nje statusi eshte dhe nick qe ti perdor . Edhe ne biseden qe beme bashke te thashe qe regjistro nje nick te cilin ta perdoresh vazhdimisht, ne menyre qe personave qe do te meren me accesin tend tu mesohet syri me pranine tende. Pra vendos nje nick te perhereshme dhe me kontakto mua ne #ndihme, pasi do te vendos ne vop list, megjithese me duket se vetem founderi ka te drejten e vop do bisedoj dhe me te. Une jam @silenc

Audi

Primus registratum

Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi

kerkesat !!