Ankesë Kerkese Per Aop

Status
Not open for further replies.

king_007

Primus registratum
kam me shum se 3 muaj i rregjistruar dua te behem AOP mund te me beni me nick kingu_oo7 di dhe opsjonet tlt me ktheni nje prgj :) FLM

Soleil

Valoris scriptorum
Kerkesa jote do te shqyrtohet nga stafi SoP me pas do te marresh nje pergjigje.deri atehere chat te kendshem.

Soleil

Valoris scriptorum
[19:43] -NickServ- Nick king_007 isn't registered.
Me cilin nick rezulton i regjistruar ne chat??

Soleil

Valoris scriptorum
Mirembrema king_007.Kerkesa jote eshte refuzuar nga stafi Sop per motivin e mos aktivizimit ne main dhe sepse askush prej nesh nuk te "njeh si user".Kujtoj qe nuk mjafton nick i regjistruar per te qene aop.Eshte njesoj si rekuizitet qe kerkon nje aplikim..ti i ke...por me pas intervista nuk shkon sic duhet...keshtu dhe kjo pune.Rishihemi ne nje moment te dyte.Deri atehere, kalofsh mire.

king_007

Primus registratum
ckemi mir me fal vllai po une nuk jam me nick king_007 jam me nick kingu_007 ok dhe kam qe ne gusht i rregjistruar dhe ne main flas parasysh me kingu_007 dhe jo king_007 okk sh flm ;)

dev

Forumium maestatis
Soleil boje cunin te pakten aop ne dat 31 -12-2015 supriz si fund viti

Soleil

Valoris scriptorum
Kingu Kinglleku Kingia 007 apo 213142363478467897 njesoj jane, ka qene thjesht mungese tasti i pa shtypur.ato qe te ktheva tek pergjigjia qendrojne.Ti mund te replikosh 1000000.....99009888 here...te kujtoj per ty dhe ata qe duan te vijne afer stafit, qe te paturit access nuk eshte detyrim nga ana jone, por nje privilegj qe ju jepet per te dhene kontributin tuaj ne mirembajtjen e serverit.

Tema konsiderohet e mbyllur.I kerkoj Admin t'a mbylle.
Chat te mbare Kingu apo King 007 :)

Status
Not open for further replies.