Kerkese Per Aop

Bruno

Primus registratum
Kerkese Per Aop

Atehere Nje Pershendetje Per Te Gjith Bordin Drejtues Te Albnetworkut. Me Quajn Bruno Banues Ne London. Ne Chat Rrij Me Nick Albanian_Boy_In_Hell , Koha Qe Shpenzoj Ne Chat Eshte e Mjaftueshme Per Te Qene Ne Staff. Dikur Ishja Ne Vop List Tek #Shqiperi & #Ndihme & #Stafi i Shtuar Nga (Adami Edhe mIRC) Por u Hoqa Per Arsye Qe Nuk Plotesoja Kushtet , Tani Qe i Plotesoj Edhe i Kaloj Kushtet Vendosa Te Bej Nje Kerkese Pasi Jam i Rregullt Edhe Asnjehere Problematik. Kalofshit Mire Te Gjith Edhe Cdo Lloj Pergjigje Qe Do Keni Pozitive Ose Negative Do Jua Di Per Falimnerit.

Zemrushi

Primus registratum
S'ka Shtime

loool [ndaluar] do gjith kto accesse ti mer!!! te jap timin per 300 pound hahahahah

Bruno

Primus registratum
Re: S'ka Shtime

E mer plak Flm por nuk interesohm per oferten me lek /pf/images/graemlins/smile.gif

Zemrushi

Primus registratum
!?!?!?

he mer mos e mer per terc, ropt kan pagu me shume /pf/images/graemlins/tongue.gif (shaka e imja ) e meriton plak0 pse jo! aktiv je perher, te ishte per mua do te jepja qe sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Timi

Valoris scriptorum
Re: !?!?!?

Besoj qe Sop-et do ta marrin parasysh kerkesen tende kur te kete nevoj sepse je user u vjeter.
Ps: Ju lutem mos i ktheni temat ne chit chat ne kete menyr tregoni rrespektin per ata qe e kan hap.

Bruno

Primus registratum
Re: Flm Shume

Zemrushi & Timi Ju Flm Per Mbeshtetjen Edhe Jua Shperblefsha Respekte !!!

E

EL-DIABLO

Guest

Ket cunin mereni partizon se o ne patriot /pf/images/graemlins/laugh.gif kqyrni firmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

BABA

Primus registratum

ky ketu e meriton : sdi cme shtu ma teper se o cun zotni ene si mungon gjo :p ( BABA_RECORD )

DANNI_Kapedani

Primus registratum

Per mendimin tim e mertion se edhe ky rri mese mjaftueshem ne chat edhe spara e kam pa te ofendoje ose share njeri pra me fjale tjera eshte nje user i rregullt e qe nuk sjell probleme shpresoj qe te marresh aces /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Bruno

Primus registratum

Flm Gjithve Une Acc e Mora Flm Te Gjithve !!!
Moderatoret Ta Myllin Kete Teme !!!