kerkese per aop??

gjirokastriti

Primus registratum
kerkese per aop??

jam na golemi_I_gjirokastres jetoj ne greqi emri im eshte bandill kam shume kohe qe chatoj ne albforumi me nick gjirokastriti ose golemasi_I_gjirokastres besoj se me njohen te tere aop ne chat dhe do te doja nje aop dhe une per te ndihmuare me shume dhomen #shqiperia se shikoj qe nganjehere behen dhe padrejtesi dhe nuk kam mundesi te bej asgje e kaloj nje 6 deri ne 10 ore ne chat se chat nga kafe internet kure pi kafe dhe nga shtepija nje pjese te mire te kohes prese pergjigje per ate qe nuk me njeh le te me flase ne chat per komandat i di se i kam rregjistruare ne skiptin tim thjeshte nuk mundem ti perdore pa @@@@ ju flm prese pergjigje nga ju ?? sop ose funder kushe te doje le te me pergjigjet ok do shihemi ne forum dhe ne chat bye

gjirokastriti

Primus registratum
Re: kerkese per aop??

he se harrova moshen jam 27 vjec dhe kam si shkolle te larten nuk e di ne duhet apo jo arsimi?

gjirokastriti

Primus registratum

hej po neqofte se ka rendesi dhe ajo po ti them haRAP PASHAJI TRE gjuhe te huaja anglisht italisht dhe greqisht po ti ??

gjirokastriti

Primus registratum

foti ti je sop ne dhomen #shqiperia perse nuk po pergjigjet njeri ca do behet ?? ta di dhe une

ssssssss

Primus registratum

o BaRoN po thuj mer qe qeka per kriter per aop ene gjuhet mer se un di 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjirokastriti

Primus registratum

hhshhshs aaa po e shoh qe fillojen e tallen e per te tallure jam me i keq se ju ju faleminderit per shikimet e aop sua dua me me kaqe temen e mbyll une dhe te me ipni thashe se kisha te beja me nje forum dinjitoz kushe do te tallet le te me flase drejte persedrejti ne chat e mireprese . ja kalofshi mire te gjith sic ini dhe do ju lutesha ju moderatoreve ta fshini kete kerkese se pakam bere gabim qe hyra ktu

Foti

Primus registratum

gjirokastriti__ flm per kontributin tend...
por momentalisht nuk do kete shtime acc.
kalofsh mire /pf/images/graemlins/smile.gif