Kerkese per AOP te #shqiperia nga {GanGsta_DoGG}

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum
Kerkese per AOP te #shqiperia nga {GanGsta_DoGG}

Pershendetje.Jam Arbri ose ndryshe {GanGsta_DoGG}.Kam bere nje kerkese me pare per AOP ne serverin shqiperia,por me eshte kthyer nje pergjigje qe une nuk e besoj.Pergjigja ishte: SOP-at e kanalit #shqiperia kane vendosur te mos shtojne me AOP..ndersa ne te njejten kohe nga ana tjeter kam vene re shume AOP te rinj. Mund te ma shpjegoni si eshte e mundur?Kjo eshte arsyeja qe une nuk iu kam besuar ne pergjigjen tuaj.Po ju kerkoj perseri qe ta merrni parasysh kerkesen time,sepse jam nje user i rregullt i ketij serveri qe prej shume vitesh dhe dua qe tia vlej gjithe koha e qendrueshmerise sime ne kete server.Gjate kohes qe kam qendruar ketu kam mesuar shume gjera te reja qe nuk i kam ditur me pare dhe me pelqen shume si server.Prandaj ju kerkoj qe ta merrni parasysh kerkesen time.Nese keni mundesi ma plotesoni deshiren time.Faleminderit per mirekuptimin dhe kohen tuaj. Shpresoj te me ktheni nje pergigje pozitive ndaj asaj qe une kerkoj.Me respekt nga {GanGsta_DoGG}.

Timi

Valoris scriptorum
Re: Kerkese per AOP te #shqiperia nga {GanGsta_DoGG}

Jo chit chat ju lutem se i mbyllet tema e nuk ka lezet. {GanGsta'S_CluB} besoj qe Sopet do marrin parasysh kerkesen tende por normal kjo sdo te thote qe do marresh acces te sigurte. Po te japin acces gjithve atyreve qe bejne kerkese behet pothuajse i gjith kanali me Aop. Domethene nuk eshte e mundur. Meghjithate Sop-et vendosin gjithmon. Te gjith te mirat...

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Zemrushi flm lal je i vetmi njeri qe po me thua nje fjale "Te Mire".

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Salvatore ca thua mer.Une jam mashkull dhe mashkull do ngelm mos me ngatero me ndonje tjeter.Timi shume flm per fjalet e tua. Shpresoj qe SOP-at ta marin parasysh kerkesen time sepse eshte e dyta qe bej.Respekte nga {GanGsta_DoGG}

Timi

Valoris scriptorum

{GanGsta_DoGG} sic te thash qe kerkesa jote do merret parasysh. Te lutem mos hap me teme tjeter. Kjo teme mbyllet se u kthye ne chit chat. Mirupafshim...