Kerkese per aop te #shqiperia dhe #ndihme

Primus registratum
Kerkese per aop te #shqiperia dhe #ndihme

Pershendetje jam Kreshniku 20 vjec, kerkoj te behep operator te dhomat #shqiperia dhe #ndihme, komandat mendoj se i di mire. Ne chat njihem me nickun SpY dhe e preferoj shume kete server sepse esht me i miri deri tani ne shqip.

colorado

Forumium praecox
Re: Kerkese per aop te #shqiperia dhe #ndihme

Ne e vleresojme deshiren tende per te bere pjese ne stafin e dhomes #shqiperia , por te duhet nje minimum te pakten prej 3 muaj me nje nick te regjistruar qe kerkesa jote te mund te shqyrtohet.Ndersa ti ke vetem 7 dite.
-NickServ- Time registered: Apr 24 04:40:32 2004 EDT

Christian

Primus registratum

Po une i shkreti qe kam fiks 11 muaj qe vij ne kete chat dhe akoma s'po ma jepni ate aop te #shqiperia. Kulmi eshte qe e kane disa persona qe kane shume muaj me pak se une qe vijne... Gjithsesi kete gje e gjykoni ju, dhe une serish do pres /pf/images/graemlins/smile.gif

Primus registratum

Po colorado esht e vertet qe kam ca dite qe jam regjistrua dhe jam i gatshem te pres deri sa te me vij lajmi per aop.

Christian

Primus registratum

ehuuuu Spy... une s'di c'te bej me... kam bere gjithcka duhet bere per ta marre aopin dhe ende s'ma kane dhene. Keshtu qe eshte e kote qe e kerkon, kur ke vetem 1 jave qe je rregjistruar.

ThE-BeSt

Primus registratum

Eu SpY
Mbaj rradhen se nje user kaq i ri sa ty besoj se do kohe te marre aop. Sidomos me keto kerksa qe jane bera besoj se per te marre aop do kohe. Sic tha Christian jemi ne user qe kemi me shume se 10 muaj ne chat dhe spo marrim nje aop lal.
Me respekte kristi
-------------------------------
OnLy ALBNETWORK
SeRvErI Me I MiRe nE ShQiPeRi