kur e ke marre zastaven ti Libe se heren e fundit qe te pashe ishe me biciklete kineze /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Libido:
[qb] HOTGİRL.........sa me behet qefii...prishe mercedezinn /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po un qe s'kom benc, kom zastava prishet ?? [/qb]
acc byj jerhiget ahina se jebu nare vesgt?Fillimisht postuar nga iv_hot:
[qb] shiko po ta shpjegosh ka lidhje me hot.do desha te me jepnin nje pergjigje pak me te shpejte sop-at sepse kam ddy jave qe kam bere kerkesen e me kane ardhur pergjigje vetem nga persona qe nuk kanel lidhje me kete ceshtje [/qb]
hhhahahahahahaahahhahahahahaahhahaahahah o sa shume kam qeshur, me doli edhe gjumi :lol: :lol:Fillimisht postuar nga insane:
[qb] me falni me kishte levizur dora e djathte pak nga e majta.. doja te thoja:
acc nuk kerkohet, akoma nuk e ekeni marre vesh?
(po e shkrujta dhe e postova pa e pare se ca ksiha shkrujt /pf/images/graemlins/tongue.gif po flisja me dike dhe kisha kthy koken /pf/images/graemlins/frown.gif )
sowy :/ [/qb]
i knowFillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb]hhhahahahahahaahahhahahahahaahhahaahahah o sa shume kam qeshur, me doli edhe gjumi :lol: :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga insane:
[qb] me falni me kishte levizur dora e djathte pak nga e majta.. doja te thoja:
acc nuk kerkohet, akoma nuk e ekeni marre vesh?
(po e shkrujta dhe e postova pa e pare se ca ksiha shkrujt /pf/images/graemlins/tongue.gif po flisja me dike dhe kisha kthy koken /pf/images/graemlins/frown.gif )
sowy :/ [/qb]