Kerkese per Aop ne kanalin #shqiperia

[EMINEM]

Primus registratum
Kerkese per Aop ne kanalin #shqiperia

Hi jam Aldo 19 vjec nga Tirana . Ne chat njihem me nickun EMINEM . Si pjesetar i rregullt i dhomes #shqiperia po bej nje kerkese per aop. Them se rregullat dhe komandat i di te gjitha mire. Kam rreth nje vit qe frekuentoj kete dhome , duke qendruar mesatarisht 3 ore ne dite. Faleminderit per mirekuptimin !!!

[ 16. Nëntor 2003, 10:33: Mesazhi u ndryshua nga [EMINEM] ]

1105

Primus registratum
Re: Kerkese per Aop ne kanalin #shqiperia

Per mendimin tim jepjan EMINEM-it aop se e merito o cuni mir

enton

Primus registratum

Meqe paska aritur puna qe te jepni ju mendimet nqs i duhet dhene apo jo @ dikujt po i them eminemit te beje edhe ca muaj stazh ne #chat.

lil-butterfly

Primus registratum

e po keshtu eshte kur kujtohen sop-at nje here ne 6 muaj te shqyrtojne kerkesat ketu, jane forumistat e tjere qe shkruajne qe te mbajne temen gjalle

helibak mucogllava

Primus registratum

lil po te mos jemi uen dhe ti do vdesi chati mi ja ti sje ne chat as uen spo vete ça te bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

enton

Primus registratum

Moderatoret e kesaj zone me duket se po flene!

FALKO

Forumium maestatis

Une nuk e kuptoj perse te gjitha temat ketu disa persona duan ti kthejne ne chit-chat apo te thote çfare te duan.
Atij qe ka bere kerkesen po i them qe te lexoje me lart apo me poshte postimet ku shprehet disa here shume qarte, nuk jepet Aop me kerkese, por jepet vetem me miratimin e Sop pasi te jene plotesuar shume kushte qe jane te thena e sterthena edhe ketu.

Une nuk e di se sa u pelqejne njerezve llogjet ne nje vend ku duhet pak seriozitet edhe nuk eshte forum i hapur per çdolloj teme apo argumenti.
me vjen keq qe mbyllen tema per faj te nje apo dy personave qe njihen .
Nese kjo do te perseritet ne vazhdim une do kerkoj bllokimin e adreses se tyre ne Albforum , keshtu qe do na lene te qete ne punen tone.

1105

Primus registratum

eminemo ehe lal edhe puna jote per lesht po iken me duket, ishalla ta japin lal