Kerkese Per Aop Ne Dhomen #Shqiperia

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum
Kerkese Per Aop Ne Dhomen #Shqiperia

Ju pershendes te gjitheve! Une po e bej kete kerkese per Aop ne dhomen #shqiperia dhe kam shume deshire qe qe te behem nje operator aty, jam munduar shume here edhe me perpara per kete por nuk ia arita dot, per komandat nuk e kam problem se kam bere ca kohe aty, ne chat rri minimumi 4-5 ore me pak se kaq nuk kam nejtur kurr, gje me shume nuk di ca te them shpresoj se deshira ime te realizohet, ju lutem mos e lini kete pune mbas dore! Me respekt nga WiLd^-_-^BoY!

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Kerkese Per Aop Ne Dhomen #Shqiperia

WiLd^-_-^BoY kemi folur bashke edhe ne chat disa here me duket.Problemi eshte qe ti je hedhur me kohe ne votim per Aop, dhe nuk ke marre votat e duhura nga Sop e dhomes.Mendoja se ta kisha thene...

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] WiLd^-_-^BoY kemi folur bashke edhe ne chat disa here me duket.Problemi eshte qe ti je hedhur me kohe ne votim per Aop, dhe nuk ke marre votat e duhura nga Sop e dhomes.Mendoja se ta kisha thene... [/qb]
Megjithate kjo sdo te thote qe ai ska shprese per ndonje here tjeter.... apo jo?! /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Shpresen e kam pas ne lagje dhe thoshte qe une do vdes e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif

E

EL-DIABLO

Guest

Une e njof kohe Wild-in dhe kam pershtypjet me te mira per te!Per mendimin tim i takon nje aop! Flm /pf/images/graemlins/smile.gif

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

EL-DIABLO te faleminderit shume shoku,
DuWSaKu, e di qe kemi biseduar bashke disa here per ket problem edhe ndoshta te kam bezditur por une nuk dija kujt ti thoja e as nuk di prap se ku te kerkoj nese nuk me ndihmoni ketu, por me sa mora vesh sopet kishin then qe nuk me njofin, une ne fakt nuk flas shume ne main por ne albnetwork nuk jam i ri edhe per komandat d.m.th nuk i kam shume problem, pastaj per shpresat qe thua ti une e di ate gje qe nga ju mvaret Aopi im keshtu qe nuk ishte nevoja per ate fjale,
une nuk di se c'fare ju pengon per Aopin tim,
nejse ju uroj gjithe te mirat te gjitheve.
me respekt nga WiLd^-_-^BoY

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga EL-DIABLO:
[qb] Une e njof kohe Wild-in dhe kam pershtypjet me te mira per te!Per mendimin tim i takon nje aop! Flm /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mendimi yt nuk ka rendesi EL-DIABLO, SOP-et kane votuar nje here dhe nuk u eshte dukur e arsyeshme qe ti jepet acc , ma merr mendja se nuk ka me vend per diskutim.Fjalet e shumta jane fukarallek.

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

mire mor CoLoRaDo shume mire ti thua por une kerkova nje Aop e jo fjale te urta /pf/images/graemlins/tongue.gif se edhe DuWSaKu me siper e kishe thene nje e ngjashme me kete qe the ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ok shoke nese ju kam shqetesuar me kete kerkese qe bera ju kerkoj falje!
mire por te pakten do ju lutesha te me beni ne Vop nese keni mundesi se per Aop e keni vendosur mos me ma dhene, nesje ju e dini. ju uroj tia kaloni sa me mire

colorado

Forumium praecox

Nuk te tha njeri qe na bezdise, vetem se nuk mund te behen te gjithe aop.Kaq ! Per Vop thuaji Durrsakut se ate e kemi shef te departamentit VOP /pf/images/graemlins/tongue.gif

tropikali a

Primus registratum

GJITHE SHEF DUHET TE BEHEN KOKA E SHQIPTARIT TE KRYESOJE MENDJEMEDHENJ SI GJITHMONE LUFTE PER PAK PUSHQTET APO JO COLORADO

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] GJITHE SHEF DUHET TE BEHEN KOKA E SHQIPTARIT TE KRYESOJE MENDJEMEDHENJ SI GJITHMONE LUFTE PER PAK PUSHQTET APO JO COLORADO [/qb]
Sapo ta perkthej do te te kthej pergjigje /pf/images/graemlins/tongue.gif

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

hello o CoLoRaDo po me duket se kemi nje keqkuptim ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif une kerkova per mua Aop jo per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif o colorado po pse mor vetem durrsaku ben Vop? /pf/images/graemlins/tongue.gif ti ndoshta nuk ke provuar se ma mer mendja edhe ti mundesh /pf/images/graemlins/laugh.gif provo njeher /pf/images/graemlins/tongue.gif se pa provu nuk e din a mundesh apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif ) nejse e kuptoj se nuk eshte e lehte te behesh nje aop tek dhoma #shqiperia por me qe jam nje chatist i rregullt edhe shumicen e kohes po e shpenzoj ne chat prandaj desha te kem Aop aty po me gjithate ju falenderoj edhe ju uroj gjithe te mirat!

colorado

Forumium praecox

Ok te shtova ne VOP list
-ChanServ- Turi_19 added to #shqiperia VOP list.
Per sa i perket aop me duket se e sqaruam nje here.

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

Te faleminderit shume per Vop CoLoRaDo! Nese ju jepet mundesia per me vone ju lutem mos harroni se kam kerkuar Aop.ia kalofshit sa me mire!
Ju falenderoj te gjitheve!!

WiLd^-_-^BoY

Primus registratum

Pershendetje! me falni ju lutem por ne listen e Vop qe me kishit futur desha te di se pse me keni hequr? apo eshte hequr vete? mire nese nuk pritoni edhe nese nuk ju prish shume pune me beni prap.
me respekt nga WiLd^-_-^BoY!