Kerkese per aop ke #shqiperia

sataniku

Primus registratum
Kerkese per aop ke #shqiperia

nese mund te me jepni aop ke shqiperia do isha i nderuar un futem shum shpesh ne chat dhe i di shumicen e komandave dhe sdo jem tip i veshtir haha nese mundei te me beni aop jam shum mirnjohes flm per mirkuptimin me respekt ardisi un ne chat jam me nick cradle_of_filth nese me jepet sop plz flm bye

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Kerkese per aop ke #shqiperia

Ti sdo jesh cfare?
Ti i ke mesuar komandat?
Vallaj do filloj te falem 5 here ne dite nqs ti ke mesu me identifiku username /pf/images/graemlins/tongue.gif apo ndonje komande chanserv e nickserv ... kam ore te tera te harxhuara mbi kurrizin tim me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Fjalet e mia nuk vlejne per vleresimin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u tremb /pf/images/graemlins/tongue.gif nuk bej pjese ne stafin e atyre qe mund te te japin access

sataniku

Primus registratum

Jam i gatshem per Test per komandat qe perdor nje user me aop madje dhe sop. /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Or Cradle une te kam msu komandat ty mer, mos me boj mu si mjeshter, hajd ke une te bej nje kurs intesiv , 10.000 lek ora. :pp

sataniku

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po edhe ktu me dole re poc /pf/images/graemlins/laugh.gif ncncnc ti me ke meuar mua komandat e hiihihi Ti Do VdEsEsH /pf/images/graemlins/tongue.gif /ns identify Scorpion kermilli-azmatik lool

besiii

Forumium praecox

:rockband: hahahha tullaci keko acc /pf/images/graemlins/tongue.gif ~ prite te riten floket pastaje kerko acc /pf/images/graemlins/laugh.gif ahahha

sataniku

Primus registratum

Po ti mer ball lesh nuk ke vdekur !!! nese kur te vi un ne tr do vdesesh pa merak /pf/images/graemlins/smile.gif hihii ptuhhhhhhh meso te shkruash se dua 2 or te marr vesh ca ke shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

besiii

Forumium praecox

hhahahahahha ere poc eeeeeee me vertet do vish ne tr mer dru /pf/images/graemlins/tongue.gif ~

lediano

Primus registratum

pershendetje te gjithe stafit te albforumit.jam nje djale 17vjecar nga yteti i burrelit.rri te pakten 5 ore ne chat ne dite.besoj e eshte koha e mjaftueshme.deshiroj te isha pjese e stafit tuaj si op te #shqiperia.ju lutem mereni parasysh kerkesen time.

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje Donald_trump. Te falenderojm per deshiren edhe vullnetin tend per te ndihmuar stafin tone te dhomave #shqiperia edhe #ndihme. Desha te them qe tani per tani nuk mund te shtojme me aopa edhe per faktin qe jane ne prove (hop) user te tjere. Kerkesa jote do merret parasysh mbas disa kohesh. Te faleminderit.... :wave:

lediano

Primus registratum

Pershendetje timi.ne rradhe te pare flm per pergjigjen.edhe nuk ka problem,faleminderit qe e keni mare parasysh kerkesen time.ja kalofshi mire.bye donaldi.

Ditto

Primus registratum

Prsh te gjitheve stafit drejtues . Une futem ne chat shpesh {cdo dite* dhe do me behet qejfi te me jepni AOP . I di te gjithe komandat , dhe dua te jap ndihmen time per kete dhome chati.

Ciao nga Silver_Boy .

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje Silver_boy. Te falenderojm per kontributin qe don te japesh tek dhomat #shqiperia e #ndihme. Te lutem te lexosh edhe rregullat si mund te behesh Aop. Pershembull nje nick duhet te jete te pakten 3 muaj i rregjistruar.
-NickServ- Ora di registrazione: Mer 18 Mag 2005 PDT - 08:49:55
Te faleminderit njelloj.
Ps: per kerkesa Aop hapni tema personale keshtu edhe rrespektoni te tjeret. Mirupafshim...

lediano

Primus registratum

Timi, ke shume te drejte edhe me falni edhe mua i nderuar staf se ndoshta kam hyre gabimisht ne temen e ndonje user tjeter.edhe nje here flm per pergjigjen.bye.donaldi.

KUBANITO

Primus registratum

hahahaha ej ca jane keto me sdini me hap tema te reja eeee ncncnc :lol: :rockband:

virusi99_durresak

Primus registratum

kubanito harroj re si bon dhe ti /pf/images/graemlins/smile.gif :lol: :lol: :lol: :lol: :goofy: :goofy: