Kerkese per Admin

Forumi-Shqiperia

Forumium praecox
Pershendetje .Emrin e kam Denis jam 30 vjecar.Po bej kerkes per admin dhe komandat sic jane Cs,Ns,Ms komandat i dij dhe rregulloren e kam lexuar jam i gatshem per admin.Une jam nje user i mire nese nuk besoni se jam nje user i mire ateher pyeteni Aldon ,Unik dhe laurentin un ne chat rrij 4 ore online nese e pranon kerkesen zoti Kadafi dhe Timi une nga sop-at dua qe te me vezhgojn 2 muaj dhe pastaj te me bejne test per komandat.Flm.

Forumi-Shqiperia

Forumium praecox
Un ne chat perdor dy nickname Forumi-Shqiperia dhe Shqiperia_Albania dhe nickname qe i kam une i kam regjistruar me se shumti ne chat nickname Forumi-Shqiperia e perdor me shume dhe accesin e dua ne nickname Forumi-Shqiperia

Pazzini

Valoris scriptorum
permomentin ka Admina plot chati ,nuk duhen nese kena nevoje per ty do te lajmerojm ,

KriXt

Forumium praecox
denis te falenderojm per konsideraten e lart qe ke per ne edhe qe ke deshir te jesh pjestar i staff Albnetwork.. ti thua qe dua te kuptosh qe admin dhe aop jan dy gjera te ndryshme ... ti thua qe idin komandat /ns /ms /cs .. edhe te pysim aldon .. te kemi then edhe nje her tjt qe aldo nuk eshte antar i staff eshte thjesht si ty user normal.. kshu qe jan te tjer ata qe te vezhgojn.. gjithsesi per tmos u zjatur me shum po te rikujtoj te lexosh rregulloren e serverit se cfar kriteresh kerkohen per te qen pjestar i staff..

4. Te kesh te pakten nje periudhe 3 mujore qe chat-on, dhe te perdoresh nje "nofke" te vetme identifikuese gjate gjithe kesaj periudhe.

[11:09:24] [NOTICE NickServ]: Forumi-Shqiperia è Vizitor nga --=> http://www.Shqiperia.com
[11:09:24] [NOTICE NickServ]: Ora di registrazione: Gio 09 Lug 2015 - 13:19:47 EDT

[11:09:49] [NOTICE NickServ]: Shqiperia_Albania è Vizitor nga --=> http://www.Shqiperia.com
[11:09:49] [NOTICE NickServ]: Ora di registrazione: Ven 26 Giu 2015 - 08:33:17 EDT

sic e shikon ju nuk keni permbushur akoma kohen e duhur per nje access ne staff.. lexo me kujdes rregulloren .. te urojm nje chat sa me te kencem ne vazhdim edhe shpresojm te jesh pjes e staff sa me shpejt der atehere klm ne vazhdim (SOP) .