kerkese per acess

italstud

Primus registratum
kerkese per acess

Gezuar vitin e ri.

leni urimet e juaja per serverin e ndritur albnetwork.

kerkese per aop te dhoma shqiperia bla bla .
gjithmone kam pasur nje enderr.
te punoj perkrah njeriut qe ngriti lart albnetworkun, ai qe nuk trembet nga korenti uji zjarri dhe mbi te gjitha nga QEVERIA . me ty e kam o kok shteti njohes i shkelqyer i gjuhes shqipe , njeriu qe do bashkoi shqiperine me shqiptaret , ai qe do te tjeret me shume se veten dhe chatin me shume se te tjeret. shpresoj te me realizohet dhe mua kjo enderr.

Fc_Juventus

Primus registratum
Re: kerkese per acess

Pershjendetje te gjith SOP-at shpresoj qe kerkeres time do i pergjigjeni pozetivisht

1-Emri = Genti
2-Mosha = 18

3-Vendbanimi = tirane

4-Vendlindja = tirane

5-Vendi Nga Chatoj = Shtepia dhe internet caffe

6-Koha Qe Shpenzoj Ne Chat = Une qendroj ne chat reth 7-8 ore.

7-Perse Kerkoj Te jem operator =une kam per nje periull gati 4muaj qe futem regullisht ne chat dhe i di pak a shume komandat kryesore (modet , llojet e baneve, etj)dhe tani dua te jap dhe une kontributin tim si aop gjat kohes qe jam ne chat .

flm shume dhe pres pergjigje nga ju SOP-a

xhim_kopsa

Primus registratum

triadi shpresoj te ta japin acc vetem per te pare se kush je dmth me cfare nicku futesh se sinqerisht je çun BoB /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

nick Dj-Bedria. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe ketu vazhdojne e vazhdojne e vazhdojne kerkesat per aop.... Ne 150 usera sikur 100 te ishin operatore c interes do kishte chati, se shumica per kete pune futen ne forum e chat, per pune accessi. Nejse varja.