Kerkese per acc

SENSUALI_TR

Primus registratum
Kerkese per acc

Pershendetje duke patur parasysh se kohet e fundit e frekuentoj chatin,do kisha deshire te isha dhe une anetar i stafit te Albnetwork me akses Aop tek dhomat #shqiperia, #ndihme #stafi te kontribuoja dhe une ne staf. Jam anetar i vjeter disi pavaresisht qe kisha kohe pa u futur ne chat besoj me kete emer qe jam ne forum ndoshta disa me mbajne mend, dhe ne serverin albnetwork jam i respektuar per kaq kohe sa kam ndejtur deri tani dhe me vone. Per me shume info nicku im ne chat eshte Cun_Tirone

-NickServ- Cun_Tirone is Shqiponja Script 3.3
-NickServ- Cun_Tirone is currently online.
-NickServ- Time registered: May 01 09:26:50 2009 PDT

Shpresoj qe kerkesa ime te merret ne konsiderate nga Sop. Flm !!

Timi

Valoris scriptorum
Re: Kerkese per acc

Po eshte e vertet qe ky eshte user i vjeter. Besoj se Sopet do ta marrin parasysh kerkesen tende se sinqerisht e meriton. Kalofsh mir /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

SENSUALI_TR

Primus registratum

Thnx Thnx :)) DiaBoLiC nqs marr acc atehere do shkruj dhe tek tema jote /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Crazy_Beautiful

Primus registratum

Cun_Tirone, do e marrim parasysh kerkesen tende!! Je cun i rregullt me norma virtuale. Ta bisedojme me stafin e Sop's edhe te kthejme pergjigje!! Po kur ja paske prish mendjen dhe Timi..bravo te qofte :p

Flmd per Interesin! :)))))

SENSUALI_TR

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: headstrong</div><div class="ubbcode-body">Cun_Tirone, do e marrim parasysh kerkesen tende!! Je cun i rregullt me norma virtuale. Ta bisedojme me stafin e Sop's edhe te kthejme pergjigje!! Po kur ja paske prish mendjen dhe Timi..bravo te qofte :p

Flmd per Interesin! :)))))

</div></div>

Flm nga ana juaj headstrong :p po un jam chatist i vjeter e njof Timin yhy ka shume vjet :)Gjithsesi mos dalim nga tema shpresoj qe sops ta marrin parasysh kerkesen time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

A

arabesque

Guest

Me sa Po shikojme Cun_Tirone kaq e pati se spo e shikojme me online.