kerkese per acc tek dhoma #shqiperia

kupidi

Primus registratum
kerkese per acc tek dhoma #shqiperia

hi piplla te forumit.edhe me ne fund erdha une ne kete forum se plasa duke provuar.desha te me gjykonit te me provonit.se pak a shume ju e dini se kush jam une.sa per komandat,njeri nuk ka lindur i ditur.keshtu qe do ti mesoj,se komandat baze i di.ju lutem me njoftoni.ju faleminderit nga una KuPiDi.lool /pf/images/graemlins/angel.gif

xhim_kopsa

Primus registratum
Re: kerkese per acc tek dhoma #shqiperia

sbo per aop ti mer plako se as i memo sdi me dergu..dhe ato dy jave qe ke me nejt ne halfop te ndihma ske me e mesu .. me beso mua. lere aopllekun dhe futju shkolles

cufi_bardhit

Primus registratum

o kupido per mua e merito acc sepse ke kohe qe ke hap dhomen tende edhe ja ke mare doren si sjelljes te mire ndaj userave edhe asaj te komandave.
mireardhsh midis nesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Xhepisti

Primus registratum

Ska AOP per kete njeri qe nuk le User pa ofenduar. Njehere i beri ban gabim dikujt dhe nuk dinte te hiqte banin.
Ik mer shko kullot delet ti dashke dhe AOP

kupidi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ska AOP per kete njeri qe nuk le User pa ofenduar. Njehere i beri ban gabim dikujt dhe nuk dinte te hiqte banin.
Ik mer shko kullot delet ti dashke dhe AOP

[/ QUOTE ]ej shiko hahahhahahahahaahhahah se kesehtu je edhe shakaxhi ti.socjalist_exxtremo.e para e punes,nuk ka njeri me mashtrus,egoist,dhe mbi te gjitha ..... e di vet ti.pastaj une ne cdo dhome ku jam e nuk kam dhene ban asnjehere pa arsye.edhe sikur mos te dija ta hiqja,2 here klik ne main,dalin modet e kanalit,bans,hiq.edhe sikur.pastaj ti je i vetmi njeri qe nuk duhet te flasi per pune ofendimesh ne chat.Dhe vallahi te isha une sop tek shqiperia,nuk do futeshe me kurre tek ai server.

kupidi

Primus registratum

sbo per aop ti mer plako se as i memo sdi me dergu..dhe ato dy jave qe ke me nejt ne halfop te ndihma ske me e mesu .. me beso mua. lere aopllekun dhe futju shkolles

[/ QUOTE ]o xhimo shiko plako un mbase se di po si cdo njeri edhe ti nuk ke lind i ditur plako keshtu qe mos fol ashtu he vlla.pastaj kush ta tha ty qe un nuk di te dergoj asnje memo??po do ta them tani./msg memoserv send{emri} {texti}ok plako /pf/images/graemlins/angel.gif

santos

Primus registratum

o KuPiDi hahahahaha o te marte ty me gjith aop tend hahahaha sa kam qesh per zotin nuk e prisja qe ti mer vesh ca jan forumet nejse ti do je dru te mire ene kam per te ven ne cdo dhome akick ene kam per te then ndo nje (IRCop) qe te vej (GLINE) fare loool hahahahahaaha nejse nje cun i mire ene cun i devocem per nje aop tek shqiperia /pf/images/graemlins/laugh.gif loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool /pf/images/graemlins/tonguee.gif

andydark

Primus registratum

Kupido ishalla e merr plako ne mos i vej rendesi fjaleve qe thone keta sidomos ato te xhimit se ai dreq me mashtrusit ka lind /pf/images/graemlins/tonguee.gif nese ti vlereson shoket dhe userat e tjeter ne nje menyre atehere je aop kaluar aopin crendesi ka se nuk di me cuar memo /pf/images/graemlins/smile.gif hajt kalofshi mire.

kupidi

Primus registratum

hahahaha sa gjate i bika ky Kupidi

/ms send Kupidi s'ka c'te duhet aopi atq, se na bere nje dore

[/ QUOTE ]plako une sjam as i pari as i fundit qe e them kete gje :"Rruga me e shkurter te con me gjate".Mos u genje.pastaj te rinj jemi ne dreqi e mori edhe njaca gjona nuk i dim /pf/images/graemlins/smile.gif)))) /pf/images/graemlins/wink.gif

kupidi

Primus registratum

plako nuk thone kote ata te paret mer,qe dine me shume se mua e se ti."Rruga me e shkurter te con me gjate".po nejse se te rinje jemi do ti mesojme edhe keto /pf/images/graemlins/smile.gif

kupidi

Primus registratum

jo mer dele se jam djal i mire keshtu hahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif.sa per forumet plako una jam i gjitheanshem nuk jam statik plako,edhe rrofsh per fjalet e mira t apaca borxh hahahahahaha.une jam engjell mer.po deshe kundershto /pf/images/graemlins/angel.gifloooooool

kupidi

Primus registratum

hehehehe /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.rrofsh vlla per respektin e fjalet e mira.une nuk flas dot se mos me merrni per egoist pastaj.vetem pyesni shoket e mi ne chat se cfare pershtypjesh kane ata per mua.vetem kaq di te them /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

o KuPiDi o nish he re.lere mer te llapin keta se smerr naj sop parasysh se cthon keta po te vene ne prove nqs e e mendojne te arsyeshme qe te bohesh aop.prit ca koh se ene un kam bo kerkese per aop ene akoma skam pergjigje.bye bye.SiEnCe

Ali_DemsI

Primus registratum

KuPiDi ca eshte mode +u ne nje dhome lale? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kupidi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gifplako SiNcE rrofsh dele se keta jane poca mer hehehehe nuk te thone nje fjale te mire po nejse ska gjo plako,keshtu eshte shoqnia sot mer. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe ti plako te uroj ta marresh sa me shpejt /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

/me VAZHDON TE QESHE /pf/images/graemlins/smile.gif
moderoni moderoni se keni harru ato qe keni shkruar shume kohe perpara /pf/images/graemlins/wink.gif