Kerkese per acc te dhomat #shqiperia dhe #ndihme

andydark

Primus registratum
Kerkese per acc te dhomat #shqiperia dhe #ndihme

mire se ju gjeta kam dite qe beja prove tu rregjistroja ne kete forum po sot me ne fund a bera. Une quhem andi jam 21 vjec jam aktivizuar rregullisht ne chat mund te kem pasur nja dy probleme te vogla po besoj se te paqellimshme dhe ju kerkoj falje per kete jam po thuaj 8 - 9 ore ne ite online qe shkon dhe me teper mendoj se komandat i di mire nese dikush do me gjykoje se jam pak i ri ne chat le ta beje po ama te me vejne ne prove te pakten me gjeni cdo dite online ne mengjes deri ne dreke punoj ne net kafe dhe mendoj se mund ta meritoj kete acc ju flm dhe ju lutem shikojeni kerkesen time. Me respekt Joker se ky eshte nick im i perhershem /pf/images/graemlins/smile.gif

andydark

Primus registratum
Re: Kerkese per acc te dhomat #shqiperia dhe #ndihme

churchill shum flm vlla je i respektuar per mua lal gjithsesi une nuk dua te me shikojne nga ajo ane po te me vejne ne prove se eshte mese normale nuk premtoj se do bej per ket server dicka qe asnje nuk e ka bere por te pakten do mundohem te respetoj dhe te me respektojne ju flm. Me respekt Joker

THUG-LIFE

Primus registratum

/me kerkesa e jokerit me duket me vend dhe per mua e meritonte behet op i ketij serveri.
por une i them qe me mire te jete user i thjeshte sepse te jesh op ketu do mesohesh me intrigat dhe dhe pabesite e kolegeve te tu.uroj ta maresh sa me shpejt dhe suksese.
Ps.churchill e le chatin po sju ndave forumeve ajde mer ne chat se me ka mare malli mer qen .

andydark

Primus registratum

THUG-LIFE thnx edhe ti man intriga ka kudo lal nuk po them se une e kam zemren e paster po koha tregon cdo gje ju flm te gjitheve per ndihmen qe me kane dhene qe diten e pare dhe per ate qe do me japin ne vazhdim /pf/images/graemlins/laugh.gif

ssssssss

Primus registratum

o Joker apapapa me kto fjalime re lale na bone me ra mrena ene en cunave pale femrave cer i boke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .hahahaah.bye bye lale sience

cufi_bardhit

Primus registratum

as nuk e kam lexu fare ca tha.
por mendoj qe ti jepet se e njof personalisht edhe i di mire komandat.
me kujtohet 1 mengjes kur u sulmua chati edhe isha vetem une e kapsolli operator edhe gjeja e pare qe berem es nuk kishte sherbime ishte qe beme joker aop. edhe fale ketij burri erdhen perseri sherbimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

andydark

Primus registratum
Re: Kerkese per acc te dhomat #shqiperia dhe #ndih

Cufo e di qe je i dashurum pas meje plako /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi rrofsh per mendimin tend sido qe te shkoje puna e aopit tim une do mbetem ai qe kam qene dhe mbi te gjitha do e respektoj vendimin e te gjitheve madje falenderoj te gjithe ata qe me kane ndihmuar dhe respektuar. Ja kalofshi mire te gjithe bye.

Vdeksh

Primus registratum

Shpresoj qe kerkesa jote te merret parasysh se une te njoh shume mire ty edhe e di qe e meriton,jo vetem se di komanda por edhe se pse je njeri shume i mire,me respekt nga BrUnO...

syjeshili

Primus registratum

pershendetje stafit te albforumit dhe stafit te sop ne #shqiperia #ndihme dhe.Jam syjeshili besoj se mund te me keni rastisur here te tjera si nick ne #shqiperia.Dua te bej nje kerkese per acc tek #shqiperia dhe tek #ndihme.Kam kohe qe futem ne chat dhe rreth 1 vit qe mbaj kete nick.Ju lutem te ma merrni pak parasysh kete kerkesen time per acc.Me respekt syjeshili.

santos

Primus registratum

joker lale ckena nje her. ti e meritone me shum se ne aop ene tek shqiperia do mos do ene tek ndihme per mu ke eksperienc te mire ene te njohe qe ne fillimet e tua d.m.th ne chat d.m.th per mu e meritone. ciao lale.

andydark

Primus registratum

Sbesoj se e keni bezdi me ma myll kete temen time se tani mu kujtua mua kot e hapa madje pastaj ma mire me e mbyll se sa me pa ndonje tjeter qe vjen e ben kerkese /pf/images/graemlins/wink.gif tung poca.

EL_MaHiCo

Primus registratum

Pershendetje, une quhem luan , jam nga mirdita dhe punoj ne nje qender interneti ne shkoder se ketu studioj , jam ne vit te dyte ne universitetin e shkodres, dega turizem dhe deshiroj jasht mase te behem aop besoj qe komandat i di shume mire sepse une e perdor chatin qe ne 2003 , antar i mirc jam bere kete vit pra ne 2006 se me pare kam perdoruar shqiponja scrip3 , me pelqen ti ndihmoj te tjeret , zakonisht ndihmoj klientet e mi qe vine ne qendren time por do me pelqente te ndihmoja edhe te gjithe klientet e albnetworkut , por gjithashtu deshiroj qe te behem aop edhe per dhomen time #mirdita sepse aty nuk mban njeri regull , futen lloj lloj njerezish aty dhe vetem dine te ofendojne por kjo nuk me pelqen shume , une mundohem ti respektoj te gjithe por nuk arrij te respektoj ata qe nuk kan fjalor te paster ndoshta do me gjykoni se nuk i duroj dot njerezit qe ofendojne as ne chat e akoma me pak e jeten e perditshme, deshiroj me gjithe zemer qe kerkesa ime te merret parasysh por edhe nese ndodh e kunderta ska problem ndoshta ne te ardhmen do merret parasysh sepse besoj qe njihen njerezit e mire keshtu qe edhe ju do me njihni per ate qe jam edhe do me ndihmoni ne kerkesen time . Respektet e mija me te sinqerta per te gjithe Sop-at dhe gjithashtu edhe per aop-at . Shpresoj ta merrni parasysh kerkesen time . respekte

andydark

Primus registratum

O njerez vallai ju ta shperdoroni cipen e durimin ose mbylleni kete teme se ketu ta cajn trapin lloj lloj katunaresh qe as tem nuk din me hap dhe duan aop ju lutem shum mbylleni kete teme nese keni nje pike dinjitet.

ssssssss

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
por gjithashtu deshiroj qe te behem aop edhe per dhomen time #mirdita sepse aty nuk mban njeri regull , futen lloj lloj njerezish aty dhe vetem dine te ofendojne por kjo nuk me pelqen shume , une mundohem ti respektoj te gjithe por nuk arrij te respektoj ata qe nuk kan fjalor te paster ndoshta do me gjykoni se nuk i duroj dot njerezit qe ofendojne as ne chat e akoma me pak e jeten e perditshme, deshiroj me gjithe zemer qe kerkesa ime te merret parasysh por edhe nese ndodh e kunderta ska problem ndoshta ne te ardhmen do merret parasysh sepse besoj qe njihen njerezit e mire keshtu qe edhe ju do me njihni per ate qe jam edhe do me ndihmoni ne kerkesen time . Respektet e mija me te sinqerta per te gjithe Sop-at dhe gjithashtu edhe per aop-at . Shpresoj ta merrni parasysh kerkesen time . respekte

[/ QUOTE ]
o plako hahaha sa kom qesh po si kjo #mirdita qeka ene dhoma jote ene ti do me u bo aop aty /pf/images/graemlins/smile.gif hahahahaha me rroba shpie

Foti

Primus registratum

flm shume qe paskeni shkrujt dhe e paskeni kthy temen chit-chat...
nuk miratohet asnje kerkese...
Flm, kalofshi mire /pf/images/graemlins/smile.gif