Kerkese per acc (AOP) te #shqiperia #ndihme

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum
Kerkese per acc (AOP) te #shqiperia #ndihme

Pershendetje!Jam {GanGsta_DoGG}.Kjo eshte kerkesa ime e 3qe bej per Aop te dhomat me te rendesishme te serverit shqiperia : #shqiperia #ndihme .Une kam mbi 5vjet qe hyj ne chat,komandat i di mir,rri mbi 5ore ne chat dhe dua qe ti jap mikpritjen userave te rinj qe hyjne ne serverin shqiperia.Dua qe ti jap vlere gjithe kohes se qendrueshmerise sime ne kete server kaq te bukur.Ju lutem Sop-ave ta marrin parasysh kerkesen time ,sepse eshte e 3-ta qe bej.Faleminderit per kohen dhe mirekuptimi tuaj. Me respekt nga {GanGsta_DoGG}.

Timi

Valoris scriptorum
Re: Kerkese per acc (AOP) te #shqiperia #ndihme

Pershendetje GanGsta_DoGG. Desha te theksoj dicka: akseset nuk merren ne baze te sa here behet kerkesa, te lutem mos hap tema te tjera per te kerkuar akses. Tani per tani nuk po shtojme Aop te rinj.
Nje gje qe vlen per te gjith: jo te gjith ata qe kerkojn aksese mund te marrin. Nuk varet nga oret qe nje njeri shpenzon ne chat e as nuk varet nga koha qe frekuenton chatin. Kur kolegji Sop do vendosi te shtoj do merren parasysh te gjitha kerkesat e do vleresohet me votim si gjithmon. Flm per mirkuptimin...

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Ok Faleminderit per mirekuptimin tuaj,por une nuk thash qe meqe di komandat dhe rri mbi 5or ne dit ne chat,ju duhet te me jepni patjeter Aop.Une i thash keto gjera qe ju te dini dicka per mua, nese do me shtonit Aop.Sepse nuk mund te shtohet Aop nje njeri qe hyn 1her ne vit.Apo nuk eshte keshtu?Megjithate ju e dini.Une shpresoj qe kur te rihapen accesst,Sop-at ta marin parasysh kerkesen time.Me repsket nga {GanGsta_DoGG}

never

Forumium maestatis

oho ti 5 e une 8 vjet sdo te thote gje o miku im rendesi ka nese te bjen lapsi mire nese ste bjen do vdesesh me mua si user i thejshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

bizi

Forumium praecox

8 vjet chatist??? pionier i vertete qeke lale, veteran.

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

{GanGsta_DoGG}o lal nuk ka rendesi se sa kerkesa ben sic tha dhe timi duhet te plotesosh oret ne chat dhe te familjarizohesh dhe me stafin e chatit, dmth te jesh prezent! jo te rrish kot ne chat me nick away psh ose te chatosh vetem me () pra me pak fjale behu sa me aktiv ne chat dhe fito respektin e Stafit dhe kur te vi kohe per shtime per aopa do jesh dhe ti ne list! kjo eshte e vetmja menyre! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

The^DeSiGnEr

Primus registratum

ImoRtaL4EveR po une lal qe jom aktiv sa duhet ene i njof te gjithe stafin e aop ene timi me njef mire fare ene jo vetem aop por edhe ircop ene admin ehne rri mbi 8 ore ene kom 3 vjet si i behet puna apo lesh thu ti une kom 1 vit qe sflas me () lale se skom ci du se e kom mush msn me shum se cmund te ket usera shqiperia gjithsej.U pa puna deeri kur te na dalin thinjat do na bi lapsi ne te shkreteve.:( po hec mo {GanGsta_DoGG mos e rruj lale se ketu jena jeten para e kena ene nqs sna japin aop nuk na ndien shume ajo aop eshte nej detyr qe ne duam te na i ngarkojne ne ndihme te mbarvajtjes se dhomes.Shnet cuna ene bofshi qejf.Timi edhe nje gje kisha her tjeter nuk mund te shtosh vetem femra aop ene vop mund te na shtosh ene neve qe kena 1 jet ne chat se kur kom fillu adoleshencen jom fut ene po na iken adoleshenca prap ketu jena.ene jo si ato qe kan 1 muj futen i kena msu ne 3 komanda ene marrin aop.Prap se prap mua sma ndien shume te kom then kur tju teket ma jepni sju teket mos e jepni.Respekte te gjitheve. albano_dj only for cunat e paster te chatit.

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Pershendetje cuna!albano_dj pak a shum eshte ajo qe the ti.Per ty never edhe imortal4ever kisha dicka per tiu then.Une oret ne chat i mbush se rri 4-5 ore ne chat,megjithese jam ne net,por tashme qe do mar nje kompjuter timin personal do rri edhe me shum ne chat dhe ta dini qe kur nick im eshte ne chat..une jam online,nuk jam kurr away.Me femrat flas neper forume me chatbox ose ne msn,ndersa ne chat nuk flas me ().Une i njoh disa te stafit tuaj dhe jam miqesuar disi me shum me ta.Ju thash edhe nje her,nuk e kam fjalen qe meqe kam 5vjet ne chat duhet te ma jepni patjeter.Une e thash qe ta dini qe jam nje user i vjeter i ketij serveri dhe e njoh shum mir si behen shtimet dhe kush ndikon ne keto shtime...Dua vetem te tregoheni te sinqerte me mua dhe jo te ma justifikoni me genjeshtra..OK?Megjithate flm qe dhate mendimin tuaj per mua.Shpresoj qe Sopat ta marin marasysh kerkesen time per Aop (Kur te ken ndermend te shtojne Aop).Keto kisha per te then un.Ciao dhe respekte per te gjithe chatistat!! Respekte bye {GanGsta_DoGG}

BABA

Primus registratum

ktu i paskan thene te gjitha . shpresoj qe ta marresh, ose me sakte sopat e kan ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ja vlen qe ta vejn ne prove :p

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

BABA_RECORD rrofsh per fjalet e tua.Shpresoj qe keto fjal ti marrin ne konsiderat Sop-at.Jam ne pritje te pergjigjes!

Syntax

Primus registratum

Pershendetje {GanGsta_CluB} pershendetje usera...
Ju user i mire i rregullt, shpresoj te maresh AOp sa me shpejt te jet e mundur...

Me Respekt Syntax

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Syntax flm shum per mendimin tend!Jam ne pritje te pergjigjes Respekte per te gjithe chatistat bye {GanGsta_DoGG}

Timi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Timi</div><div class="ubbcode-body">Pershendetje GanGsta_DoGG. Desha te theksoj dicka: akseset nuk merren ne baze te sa here behet kerkesa, te lutem mos hap tema te tjera per te kerkuar akses. Tani per tani nuk po shtojme Aop te rinj.
Nje gje qe vlen per te gjith: jo te gjith ata qe kerkojn aksese mund te marrin. Nuk varet nga oret qe nje njeri shpenzon ne chat e as nuk varet nga koha qe frekuenton chatin. Kur kolegji Sop do vendosi te shtoj do merren parasysh te gjitha kerkesat e do vleresohet me votim si gjithmon. Flm per mirkuptimin...</div></div>
Te isha pergjigjur e po te pergjigjem perseri mos vazhdo keshtu se nicku yt sdo merret fare parasysh. Te rilutem mos hap me tema te tjera mos me nis me ms. Flm per mirkuptimin....

{GanGsta_DoGG}

Primus registratum

Paske nje staf te mrekullueshem,skisha par ndonjeher staf kaq te mir.Bravo hallall jua beft zoti.Ej po prisheni cik doren se do merreni m'sysh a kupton?!Megjithate ska prob e merrja me mend pergjigjen tuaj.Timi mos ki merak se slodhem me duke te derguar memo ok.?!Sa per shtimet e accesse e thash edhe pak me lart.."un e di shum mir se si behen shtimet edhe kush ndikon ne to..".E the shum mir vet ti Timi qe akseset nuk mereren ne baz te oreve qe nje person shpenzon ne chat,sepse ketu akseset merren ne baz te shoqeris,por do tiu theksoj se keshtu po e shpifni chatin, sepse nuk mund te marr aop nje person qe rri 30min nje her 5muaj ok me kuptuat ju "Stafi" !!!Po thuaj skam ca te bej un shtyh kohen ne serverin tuaj po e dija un se cbeja.Qe nga ky moment edhe sikur (sikur) te ma ofronit vet accessin madje te me ofronit edhe lek nuk do e pranoja accessin tuaj me kuptuat sepse e mora vesh se clloj stafi jeni.!Kaq kisha per te then un.Bye all edhe rrofshit per fjalet ju qe keni shkrujt dicka per mua sido qe te ishin fjal te mira apo te keqija.Bye edhe respekte per te gjithe cunat e paster te chatit pervec stafit tuaj sepse ju nuk keni nevoj per respektin tim apo jo,se ju e krijoni vet respektin.Bye all {GanGsta_DoGG}

bizi

Forumium praecox

wow, e shef mer tim qe i thyt zemern cunit a??
edhe t'a paguni tani s'pranon me aop, mrapa t'i rrini, t'i luteni qe t'vije /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SENSUALI_TR

Primus registratum

Jam dakort per acc ti jepet Gangsta DOgg eshte cun i mire:)
P.S :Akoma me acc ju mer ngelet ne chat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif