Kerkes

Status
Not open for further replies.

ARMANI

Forumium praecox
Me qe se mu heq ACC.a ban me dit per sa dit.me qe se ju si sopa te drejt qe jeni???pakten na tregoni qe ta dij.

Last edited:

Soleil

Valoris scriptorum
I dashur ARMANI.

Po te them i dashur se dashje pa dashje je bere "i dashur" per gjithte chatin..
Duke pare qe sjellja jote ka pesuar vec regres si me aop si pa aop nuk ka patur permiresim, duke qene se ti je keshtu sic je dhe ky eshte nje FAKT, dhe mbi te gjitha duke qene se nuk u ke vene veshin ASGJEJE NGA CFARE TE JANE THENE DERI ME SOT SI NGA STAFI SI NGA FOUNDER ETJ ETJ.Faleminderit ARMANi qe me sjelljen tende na ke hequr cdo lloj hije dyshimi lidhur me vendimin per aopin tend.Qe te jesh i denje per aop duhet shume pune, ti mund t'ja nisesh nga vetja duke ardhur me kembe ne toke dhe duke i lene foshnjerizmat apo rolin e "viktimes" qe waaa po shahem..waaa shiko cme tha..waaaa kjo e waaa ajo...kur behesh aop apo dhe grada te tjera i merr parasysh dhe sharjet ofezat ashtu si dhe lavderimet..gjithsesi..Aop-i yt nuk ka kthim pas.Sic te eshte thene dhe ne vendim, ndofta do ishte me mire te qendroje user..duke qene se ske patur ndonje periudhe te arte me Aop por ke sjelle vec shqehtesime.Gjithe te mirat ARMANI, dhe mjaft u bere gaz per te gjithe ata qe lexojne ate cfare shkruan duke banalizuar dhe perdhosur nje staf te tere qe punon per mbarevajtjen e forumit dhe chatit.Shendet.

Last edited:

ARMANI

Forumium praecox
Soleil mpelceu mendimi yt.kush beri wau wau.jeni ba gjith engjej ju.por sa i perket ACC mu heq pa lidhje e jo wau wau ok.nga ankesat e userit paljaco brillant.ti ske pse fryhesh te msoj Bliss te shkruash ktu?? Je ti ajo sope qe dikur ke ofendu mu apo harrove sot mban si engjell.po kshu kur ka mrrit stafi dor plerash si ty Sofia e Bliss qe skeni morale e dinjitet.qe mundoheni ti jepni mend dikujt qe ju per vete skeni.por i lumt kadafit dhe Never qe tju bani njeri se kush e di sa vuan ti per te qen dikushi me germa.kto fjalt ti i paske msu nga kadafi.mu SME rruhet koka posht per ACC se SMA man frymen ACC siq ta mban ty.por thjesht hajt me qe isha user i vjeter u mundova te isha edhe un staf.ktu ska naj rregull chat.se te ishte nje rregull sdo ishin ofendu ore sekond main ndersa sopat tu u knaq skype edhe hajt VK chatit.a ka ra chati dor tane u dhi krejt.mendimi yt shum mendim i ulet edhe i pa vlere.je ordinere ne mendje.njeriu si ty me te dhan mend asht shum gja e ulet per mua.ti do fjal tmira te hanksha ate kte si me vector para ca vitesh u eksitoshe krejt mes main.tani eksitohesh nga fjalt e kadafit se ke marr vesin e atij.naten VK me aop.por kur tvijn puna un do kthehem me nje mendje tkeqe chat..per mu respektoj Timi qe e kam shok tvertet e djal flori.nderse per ty e Bliss sdo mahem ma veq ofendime do keni naten e dashura kadafit edhe never

Last edited:

ARMANI

Forumium praecox
Do e fshij edhe ket forum i tham Timi-t ka mundesi tme bllokosh forumin naq.se me femra tnyta si Sofia e Bliss smerem se sbij ne nivel ordineresh me mosh 30 vjece edhe tjapin mend.naten

Dreamer

Under the Dome
Armani ndoshta sme perket te flas naq ama meqe te njoh me vite po te them si shok qe ktu sjam dakord me ty.
Ktu eshte Forum e shkrimet ngelin ktu e mbase inatet e nervat ikin edhe ta garantoj qe po ta rilexosh pas ca kohe sdo jesh krenar hic per cfare ke shkruajte.
Chatti eshte dicka qe duhet konsideru si kalim kohe,gallata,etj etj ...
Aop apo gradat virtuale ne fakt sjane asgje per ke e merr chattin me nje filozofi tjeter e jo ate te jesh "i larte"
Ska lezet te ofendojme asnje e aq me shume te hyjme ne jeten private te secilit.
Edhe ne chatt si ne jeten reale ka persona qe na pelqejne dhe nga ata qe s'na pelqejne ama eshte Chatt s'eshte jete reale mjafton te fikesh Pc e gjithcka mbaroi ama nqs ti i thua muhabetet sic i ke thene me siper skan hije jo ty qe je nje user i vjeter ne chatt por as nje te riu 15 vjec besoj apo e kam gabim ?
Jam i sigurte qe cfare ke shkruajtur ka qene ne nerva e siper po ashtu jam i sigurte qe nqs do ta lexosh ate shkrim pas ca kohe sdo ndjesh asnje lloj kenaqesie apo sodisfacioni pervec se ndjenjes se Gabimit.

Last edited:

ARMANI

Forumium praecox
Mjes Unik sa per kto qe kam shkru sjam penu as gabim sjam.se chati po bahet si mas qefit tyre.veq un gabim paskam qen per kto kurse tjert Jan rregull.qa na din Sofia osé bliss osé sopat tjer te Tallin carin Duke heq aop si mas qefit..dua ti fshij nick tem nga ktu ta bllokoj mos tlexoj mostrat si bliss e Sofia

ARMANI

Forumium praecox
Sofia mos me shkruaj i dashur hiq.i dashuri jot asht kadafi Never Brillant.un skam pas naj her dashni per ty..qa mi ba Timi-t se asht i djal Flori e han arsye.un nga ai kam pas ACC per her jo nga stafi.ate e falenderoj per gjitha.por tu unis nga padrejtsia juaj tu vu njerez aopa si pas qefit tjuj shok e VK qa po di un..ti je ajo qe ke ofendu sofia,ti je ajo qe PV me ofendoje Timin,ti je ajo qe main flisje fjal ma erotike,kto mos i harro ok.sofia isha nje armik per ty kur me ofendoje mes main..sot aopat qohen bejn edhe flode.mos me gjykoni me pa drejtsi.jeni tu MBA qe tprish fjalorin kudo.nuk kam sha asnjeri main as ne staf askun.ju lumt se ktu chat u baka puna me ()..po te shikosh 12 nates e mrapa chati osé main kalon erotizem nga aktivat e aopave qe Jan.osé userat shajn naten me familje diten i shef aopa.SME rruhet ransi ka qe ju sopat te knaqeni nga mos prezenca ime.shnet pise

Timi

Valoris scriptorum
Ateher, Soleil please pergjigju si Sope jo si psikologe se ska kuptim.

ARMANI po gabon shum me kto budalliqe qe ke shkruar. Mos e mer rrespektin per dobsi. Je nje nga nder userat me te privilegjuar ne Albnetwork. Tkam majt afer e tkam mbrojt por gjithmon me ke zhgenjyer. Po ofendon te gjith edhe mua personalisht kur thua stafi ashtu e stafi kshu. Kur ofendon Kadafin mke ofenduar mua, e te shtoj dicka: po mos te donte Founderi tu shtoje sdo ishe shtuar kurr. Sdu te hyj ne shum detaje sdu te them bej kshu apo ashtu thjesht te them vec kto dy gjera:
1) MOS OFENDO ME SE DO MARRESH BAN NGA ALBFORUMI.
2) PO U SOLLE KEQ NE CHAT DO MARRESH BAN DHE ATY E DO JEM UN AI QE DO I MAR MASAT.
Kshuqe vendos ti si do te sillesh. Gjith te mirat...

ARMANI

Forumium praecox
Timi e respektoj vendimin Tend,nuk kam ofendu njeri ket mos harro.pa drejtsia sofia e bliss e shum tjerve po abuzojn ktu me mu tu e dit qe jam user i vjeter.un me kadafin skam pun as me never.por tu pa sofia qe mka ofenduar shum her e sot mban si psikologe.me qe se mu heq ACC i lumt.timi me qe kam respekt per ty ma heq nick nga forum pls.sdu qe tme bajn moral femra qe mu e ty na ka shajt..kto e morren me dhun ACC pa mdhan i shpjegim.njerez jena dhe na.pakten me than si njeri.Armani tu heq ACC nga SOP edhe se merr ma ket te thonin.jo tme bejn morale edhe inat tkejn..nese dua mos te hy forum naq ma mund tme bllokosh po tlutem.sepse peshku i madh e han peshkun e Vogel.sa per kadafin se kam sha thjesht sofia me shkrun fjalt e kadafit..te ishe vendin Tim Duke u tallur kto si duket..Calvin ben KB !KB vector bjere motren ktu..Master !KB motren ku e ke tjerve.edhe si ka than asnjeri gja NYC e tjetri shahen forume me familje prap ATO jan ma tmir.un prap i keq.pakten merreni me arsy punen time jo me inat jo te me nenvlersoni.nuk me njifni jet reale qe te nenvlersoni personin.un prap tham Timi nga ti pranoj akill gjitha veq ti besh qefin sofia bliss sopave tjer ska gja virtuali per gjith njesoj asht.

Status
Not open for further replies.