kerkes per vhost nga admin-at per aop-at

Altini_C_I_A

Primus registratum
kerkes per vhost nga admin-at per aop-at

hi all ...desha ti bej nje propozim te gjithe admina-ve ketu per vhost per te gjithe aop-at .e theme kete i shtyre nga 1 ngjarje qe me ka nodhur mua personalisht ku usera manjak chat-i duke njohur IP time ( ne net caffe ) kerkojne acc ( dmth me njohin personalisht mua) dhe kete veshtirohet dhe puna e imja besoj dhe e te tjere aop-ve ne punen e tyre pasi jemi si capi te kasapi ku na duhet te ndeshemi me 'shkelsit'e rregulloreve dhe nuk jemi te mbrojtur kete sop-at kan vhost , ircop e shume te tjere ne qe duhet te mbajme ne menye permanete rregull jemi .... TE PRESEKUTUAR .gjthashtu perfitoj nga rasti te bje dhe nje vrejtje sop-ave te rinje : kujdes me shtimet ne aop list , po hyne dynjaja qe as si kam pa ne chat po hyn e pos htohen kot pa nje rregull konstant kujtoj kohen e KELTI-it sop : ku une kam marr ( dhe nja 5 veta ) vop me pas hop e ne fund aop ...kujdes shtimet e te paafteve se po e beni kete server pazar njohjesh , pune miqesh , pune dashnoresh e server ....MIQESH E SHOKESH !!! kujdes .... shnet e lek nga Altini-C^I^A /pf/images/graemlins/wave.gif

ssssssss

Primus registratum
Re: kerkes per vhost nga admin-at per aop-at

loooooooooooooooooooool
tino ec mer me bo megin ti mu ktu ne tr /pf/images/graemlins/laugh.gif///
sa per temen dhe un jam per vhostin dhe mendoj qe aopat te kene nje vhost te njejte dhe jo sipas deshires te aopit///
ta kemi si staf /pf/images/graemlins/laugh.gif

gertoo

Primus registratum

Edhe une jam i nje mendje me SeXxXx_oN_SaXxXx, Aop-at jane te paret ne komunikim me users, duhet te kete nje Vhost per ta dhe te jete i njejte si prezantim i Albnetwork.

Altini_C_I_A

Primus registratum

ncncncnc po shoh nga superiorat e ketij server nje neglizhence te pa pare !!!! Kjo te frikson jo te shqeteson !!! per 1 acc ju i shkruani nga 10 her nje personi kurse te mbroni interesat e atyre operatorve qe jane aktiv(e kam fjalen per ata qe shohin , veprojne ne server jo per disa qe marrin acc ene ......gjithe te mirat ) ju kerkoje nje qendrim nga ana juj..shnet Altini

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox

Altini ka thene dicka me men. Pasi dhe userat e thjesht edhe pse kemi vite qe chatojme kemi pare shume here qe shtimi aop-ve behet thjesht edhe me shoqeri. dhe mbase ne kete menyre nuk e marrin ata qe e meritojne ( mos mendoni se po flas per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif) Kalofshi mire te gjithe!!!

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

altini i gje do behet
o do shtohen tgjith aopat me vhost
ose do hiqen qe te gjith , mle ti sqaroj kto pun me tjeret dhe tjap un pergjigje te kjo tem

Speed_11

Primus registratum

TONI-DELTA-FORCE jam shume dakort me ty ketu me ke pelqyer shume, se shof disa aop ose sop qe kan vhost ne te tjeret skemi ose te behen te gjithe ose te hiqen te gjithe. good /pf/images/graemlins/smile.gif

Altini_C_I_A

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
altini i gje do behet
o do shtohen tgjith aopat me vhost
ose do hiqen qe te gjith , mle ti sqaroj kto pun me tjeret dhe tjap un pergjigje te kjo tem

[/ QUOTE ]
Them qe jemi ne rruge te duhur dhe nga kjo pikepamje them qe me plote goje qe je i pari qe te bie ne mend dhe per 'te vegjelit' me acc dmth me aop ...flm per pergjigjen dhe pres nje pergjigje pozitive per te miren e gjithe aop-ve (dhe ne emer te tyre)nqs me lejojne te falenderoj!!! Altini-C^I^A /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

A

Adami

Guest

Altini per sa kohe qe ata user qe kane IP qe ke ti e qe nuk kane nikun tend mos e ke problem se kerkojne acc sepse nuk i degjon kush.E dyta rreth 30-40 % e aop-ve jane flodista e problematik por qe nuk kapen sepse ndryshojne nicket etj etj.Nuk eshte e thanun qe mbi 100 aop te shkojne mire me njeri tjetrin.Se ca kane aop-et me njeri tjetrin ti sqarojne neper private apo ne jeten reale nqs dojne, pa ju kriju userve/aop-ve/sop-ve probleme.Nuk eshte e thanun qe te gjithe aop-et te shkojne mire me njeri tjetrin sepse eshte virtuale dhe e pamundur.Pra do kete edhe konflikte.Nqs nje aop ka nje verejtje per nje shtim te ri mund ta bajne verejtjen tek sop-et ku me logse shpjegohet qe pse eshte kundra atij shtim te aop-it te ri.
Ma e rancishme eshte e treta kjo puna e vhostit.Nder vite eshte provu qe vhostet sjellin probleme tek dhoma sherbimet e tek Opert.Mund te thush pse? Sepse ke rreth 200 aop ( ne mos ma shume) tek te gjitha dhomat.Ti prape mund te thush jo po vetem aop-et te dhoma shqiperia e ndihme, por kjo nuk eshte e drejte sepse dhoma shqiperia e ndihme jane dhoma private ne networkun e Albnetwork. Pra thjesht keto dhoma rrine ne albnetwork e jo se jane dhome zyrtare e albnetworkut
Atehere aop-et e dhomave tjera mund te shtojne pyetjen : Po ne pse nuk kemi vhoste.
Problem tjeter eshte ( edhe kjo eshte vertetu) qe aopet futen te sherbimet e thojne: ma nderro vhostin sepse sme pelqen ai i pari qe kisha.Kjo zakonisht te lodh te sherbimet e mund te perfundojne aop-et qe kerkojne kete gja ne akick apo kick/ban.
Prape mund te thote dikush te vendoset nje vhost per te gjithe.Nuk funksionon as kjo.Sepse Sop-et ose Aop-et skane me e njoft njeri tjetrin e ka per tu kriju nje rremuje, jo po isha une jo po ishte ai.Jane shume pak net admine qe kane acc ne shell e nuk mund te rrine 24/7 per ta gjet se cili aop me vhost krijoi problemin etj etj.

Kshu qe VHOST me pak fjale sdo kete.

Sidoqofte do e diskutojme e do postojme prape ketu

Me respekt adami

^^MIA^^

Forumium maestatis

Doja te shtoja dicka me teper ne lidhje me shkrimin me siper qe vendimi per vhostet eshte marre nen konsultim te plote me te gjithe sop-et e #shqiperia dhe #ndihme.

Chat te mbare!

Timi

Valoris scriptorum

Meqe paskan dhene shum vet mendimin po e jap edhe un: Jam dakort te jepet vhost vetem Sop-ve #shqiperia e #ndihme. Arsyet: privacy, e nuk i perdoret Ip per ddos lagger etj pislliqe nga cdo user qe i kerkon acces sepse e dijme mir jo te gjithe qe kerkojne i jepet. Me pak fjal jam dakort me Adami-n edhe se fjala ime ska shum vlere.

Altini_C_I_A

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Altini per sa kohe qe ata user qe kane IP qe ke ti e qe nuk kane nikun tend mos e ke problem se kerkojne acc sepse nuk i degjon kush.E dyta rreth 30-40 % e aop-ve jane flodista e problematik por qe nuk kapen sepse ndryshojne nicket etj etj.Nuk eshte e thanun qe mbi 100 aop te shkojne mire me njeri tjetrin.Se ca kane aop-et me njeri tjetrin ti sqarojne neper private apo ne jeten reale nqs dojne, pa ju kriju userve/aop-ve/sop-ve probleme.Nuk eshte e thanun qe te gjithe aop-et te shkojne mire me njeri tjetrin sepse eshte virtuale dhe e pamundur.Pra do kete edhe konflikte.Nqs nje aop ka nje verejtje per nje shtim te ri mund ta bajne verejtjen tek sop-et ku me logse shpjegohet qe pse eshte kundra atij shtim te aop-it te ri.
Ma e rancishme eshte e treta kjo puna e vhostit.Nder vite eshte provu qe vhostet sjellin probleme tek dhoma sherbimet e tek Opert.Mund te thush pse? Sepse ke rreth 200 aop ( ne mos ma shume) tek te gjitha dhomat.Ti prape mund te thush jo po vetem aop-et te dhoma shqiperia e ndihme, por kjo nuk eshte e drejte sepse dhoma shqiperia e ndihme jane dhoma private ne networkun e Albnetwork. Pra thjesht keto dhoma rrine ne albnetwork e jo se jane dhome zyrtare e albnetworkut
Atehere aop-et e dhomave tjera mund te shtojne pyetjen : Po ne pse nuk kemi vhoste.
Problem tjeter eshte ( edhe kjo eshte vertetu) qe aopet futen te sherbimet e thojne: ma nderro vhostin sepse sme pelqen ai i pari qe kisha.Kjo zakonisht te lodh te sherbimet e mund te perfundojne aop-et qe kerkojne kete gja ne akick apo kick/ban.
Prape mund te thote dikush te vendoset nje vhost per te gjithe.Nuk funksionon as kjo.Sepse Sop-et ose Aop-et skane me e njoft njeri tjetrin e ka per tu kriju nje rremuje, jo po isha une jo po ishte ai.Jane shume pak net admine qe kane acc ne shell e nuk mund te rrine 24/7 per ta gjet se cili aop me vhost krijoi problemin etj etj.

Kshu qe VHOST me pak fjale sdo kete.

Sidoqofte do e diskutojme e do postojme prape ketu

Me respekt adami

[/ QUOTE ] Mashturs shkodre mire ?! (ishte e qeshur ) Me vjen mire qe u pergjigje por eshte dicka qe me shqeteson ne lidhje me vhost : Qe tju thohet aop-ve se eshte puna juj nqs keni probleme sikur ata sjane ose jane jashte 'horizontit perceptiv' te admin-ave eshte qesharake , sikur duam te jame duart si pilati por ...te gjejme zgjidhje ...nqs nje vhost mund te jete psh Altini-C^I^A@albnetwork.net
E KRIJOJME IMAZHIN TONE pasi ne po njohim nick ne grup qe i nderojme cdo sek e le ma nje vhost qe eshte 'pashaporta'e cdo aop-i.
Nqs ti(ju) ma parashtroni qeshtje se ka dhe nja 200 aop ne dhomat e tjera qe e kante te drejten te kene avhost si ne qe (duam te kemi por se kemi ) dhe une po jua e kthej me nje fakt konkret :MEQE SHQIPERIA DHE NDIHME NUK JANE ZYRTARE DHE NE SDO NA SHTOHEN SE DUAN DHE AOP-E DHOMAVE TJERA DHE UNE PO JU THEM NE KETE LINJE MENDIMI QE NDOQE ADAM , " NUK JANE 4 SOP(AKTIV) NE KETE SERVER qe kane vhost kemi dhe dhomat tjera qe sop-at e dhomave 'jo zyrtare' qe nuk kane vhost apo vetem te shqiperia e ndihme do kene ?! pse keshtu ?! ...... hmmmm ky eshte dopjo standart naqe ..o gjel o pul ...Por dihet se puna jone nuk krahasohet me punen e tyre qe e kan dhomen me 'militanta'(pa ofendime) Ne lidhje me kerkesat per nderrime te vhost qe dua me vone aop te nderrojne kur te ju vihet 1 i tille ....Behet me marrveshje nqs nje aop e zgjdh nje vhost e ka te ndaluar ta nderyshoje dhe adminave tja nderrtojne se do ju iqet acc ..keshtu qe i mbasim b... mire kur ta zgjedhim ....Sa per aop-at flood-ist hmmmm ne lidhje me vhost e bejme nje plan pilot , dmth te shihen operatoret e vjeter dhe te eksperimentohet tek ata duke u shtri tek cdo operator qe te kemi dhe ne fetyren e privacine tone .... flm Altini NE LIDHJE ME TY TIMI (JASHTE BISEDES) MBAJ PERGJEGJESI KU TE TAKON PER ATO SHKELJE E MOS JEP MENDIME KU STE KERKOJNE /pf/images/graemlins/wink.gif
PS ANGELIC ti je zedhensja per shtyp eee (MAJLINDA BREGU) Ka ik moda e 'dekulteve' naqe ...... KIsSsS NJE FANS I JOTI /pf/images/graemlins/wave.gif

Timi

Valoris scriptorum

Altini un kam bere 8 vjet shkoll. Nuk mund te kuptoj kapacitetin tend. Sa per dijeni un jap mendimet e mija ku te dua e kur te dua sepse po se dije akoma un bej pjes ne stafin e Albnetwork e ti jo. Shkeljen e rregullores mos ma trego mua. Ta kam perseritur e po ta perseris qe po me ofendove do te vej glin. Nuk vej glin kurr po te me ofendoj nje user i thjeshte po ty te ka hypur vetja ne qef. Nuk duhet te ofendosh jo mua e te gjith te tjeret nga user te thjesht deri tek root admin sepse je pjestar i stafit #shqiperia e #ndihme e na fulliq. Harrove kerrcenimet e tuaja qe hidhje serverin po te doje me floode? Eh Altin tu kan rritur shum penet. Mos beshtyj ne qiell se te bjen ne surrat. Nejse se skam shum koh te merrem me ty. Pergjigjet i ke marre. Tema mbyllet...