Kerkes per aop

Che GueVaRa

Primus registratum
Kerkes per aop

NUk e di mbase do ju duket e cuditeshme po beje kete kerkese per aop do te thoni qe si nick eshte i ri po kam hyre me per para dhe tashi qe rregullova pc ose me mir bleva nje te ri dua thjeshte te beje nje kerkese per aop dhe nuk e di nese mundet te pranofet nga jo antaret ose kreret e network shpresoj qe ta lexoni dhe te krijoni mendimet e juaja une do mundohem te zbatoj rregullat e keti networku nese do me jepet mundesi te me beni antar

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Kerkes per aop

te zbatosh rregullat e albnetwork-ut??? hmmmmmmmm te duhet shume shume luck per ate pune cuno megjithate nqs do jesh pjese e stafit do te njohesh disa nga anetaret qe jane te mrekullueshem edhe do te te behen miq te mire.

gjithe te mirat edhe ta uroj me gjithe zemer qe te marresh acc /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox

Jashte teme

[ 07. Tetor 2003, 11:29: Mesazhi u ndryshua nga FALKO ]

/pf/images/graemlins/tongue.gif

enton

Primus registratum

Colorado, Djalli i vogel nuk eshte dicka pozitive qe tju editohen postimet....
Ju lutem me serioze.

RaFaEl

Primus registratum

jasht teme kemi vite ne chat dhe spo marrim acc edhe te gjith i njofim i kemi dhe miq por jan ber si shum @ mu shum se user

Rimseb

Primus registratum

Nuk e di ne qofte se eshte momenti i duhur apo jo por kam deshire qe te bej nje kerkese per aop. Tashme jam nje perdorues i regullt i chatit dhe kam nje kohe te gjate qe po perdor #shqiperia si pjese lidhese ndermjet meje dhe te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen. Persa i perket regulores se chatit medoj qe kam njohurite e duhura per ta respektuar dhe per te ndihmuar te tjeret qe ta respektojne.Shpresoj qe te kem nje pergjigje pozitive nga ana e juaj. Gjitha te mirat.

FALKO

Forumium maestatis

Le_beau_gose, u kujtove pak vone mo se lista e kandidateve sikur ka vajtur ca e gjate. Jam dakort per ate qe ke thene me lart, po le te flase edhe ndonje Sop tjeter per te te propozuar per Aop.
Gjithe te mirat /pf/images/graemlins/smile.gif

ermaliurnick

Primus registratum

po per mua do kete ndonja aop mer lal....plsssss nese mundeni te me ktheni pergjigje..me respekt dikush_qe_dashuron_embelsisht