kerkes per aop

Amsterdamos

Primus registratum
kerkes per aop

un ce po ju shkruaj jam Amsterdam. do kisha deshir te jem aop te #shqiperia, kaq kisha, pak e sakte

Guest
Re: kerkes per aop

Lando nuk i ploteson kushtet per aop ti /pf/images/graemlins/tongue.gif e ben dot rrolin e "Zarit" ?-JO
Po se bere rri aty se mire je. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Amsterdam, tashme je nje chatues sistematik. Te njoh shume mire ne te gjitha drejtimet, ne ate te komandave gjithashtu edhe ne komunikimin me te tjere. Shpresoj qe SOP-at ta marin parasysh kerkesen tende, pavaresisht se kerkesat jane te shumta per Aop. Ti hyn ne ate kategori, qe e meriton Aop.

Ju flm

Emanuela (Aop te #shqiperia)

lissus

Primus registratum

..Jam dakort me mendimin e Emanueles

Tashi nganjeher i ik truni per lesh te shkretit /pf/images/graemlins/frown.gif ... , po gjithsesi eshte user shembullor

FALKO

Forumium maestatis

Shembullor ?!

theTIGER_27> po pse ne publik thuhen keta gjera
-Amsterdam:#shqiperia- muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaah donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
* Joins: adsadsd (~Team@Albnetwork-10469.in-addr.btopenworld.c om)
-Amsterdam:#shqiperia- muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaah donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
* FALKO sets mode: +b *!*@Albnetwork-58934.speed.planet.nl
* Amsterdam was kicked by FALKO ( Ju jeni bere ban per flood ,

Guest

FALKO ka te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif Mos e perserit nje fjali 2 here.

hot

Hotgirl

ej,o falko po kushedi e ka nga dashuria i shkreti..gjynaf..e ka zene qymyri :lol: :smash:

Amsterdamos

Primus registratum

HOTGIRL ket kerkes e kam ber per aop, te lutem ik bej dicka tjeter se kam ber kerkesen per chat, ju lutem te gjith atyre ce shkruajn ne ket tem, te jen me serioz me temen,FLM me gjith rrespekt Amsterdam

Guest

FALKO ka te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif Mos e perserit nje fjali 2 here.

Guest

edhe nje gje: E kom seriozish se boll ju kemi duru.Sna leni as me shpreh mendimin e lire!

Amsterdamos

Primus registratum

GJENERALI aman lal ik kalo kohen diku tjeter bej noj flood. lol siq shkrujta me siper tema esht per kerkes aop

enton

Primus registratum

Do ishte mire qe ketu te jepnin mendmin e tyre, personi qe ben kerkesen per @ dhe personat qe mund te meren me shqyrtmin/aprovimin e kesaj kerkese. Te tjeret me poezite dhe kercenimet e tyre sbejne gje tjeter vecse pluhur.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Amsterdamos:
[qb] HOTGIRL ket kerkes e kam ber per aop, te lutem ik bej dicka tjeter se kam ber kerkesen per chat, ju lutem te gjith atyre ce shkruajn ne ket tem, te jen me serioz me temen,FLM me gjith rrespekt Amsterdam [/qb]
ok sorry

Emanuela

Forumium praecox

Per mendimin tim, do ishte me sakte te thuhej qe ketu te shprehen me shume ato qe vendosin per te dhene ate access. Megjithate nuk e quaj te ndaluar qe nje anetar i stafit te dhomes #shqiperia mos te kete te drejte te japi nje mendim (jam dakort pa e tepruar). Them qe keto mendime mund te ndihmojne ne nje fare menyre qe vendimet ne fund te jene me te sakta.

se dija une qe aop-at e #shqiperia dhe #ndihme kane fillu me testu userat per komandat
lil-butterfly, te kuptosh nese nje user i din apo jo komandat nuk do te thote qe ta testosh patjeter. Varet si e koncepton ti kete gje. Si Aop qe jam, dhomen #shqiperia dhe user-at qe ndodhen ne te i shikoj pak me ndryshe. Ndersa si user i thjesht, jam dakort i shikoj me syrin tend.
/pf/images/graemlins/wink.gif

Ju lutem edhe nje here permbajuni temes.

Ju flm
Emanuela (Aop te #shqiperia)

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] lil-butterfly, te kuptosh nese nje user i din apo jo komandat nuk do te thote qe ta testosh patjeter. Varet si e koncepton ti kete gje. Si Aop qe jam, dhomen #shqiperia dhe user-at qe ndodhen ne te i shikoj pak me ndryshe. Ndersa si user i thjesht, jam dakort i shikoj me syrin tend.
[/qb]
me thuaj se si e koncepton ti? sipas konceptimit tim si Aop tek #Shqiperia dhe #ndihme me ato qe the ti arrita ne ate perfundim. edhe me sa di une eshte detyre e nje Sop-i qe te thote nqs pretendenti per aop i di apo jo komandat pasi i behet nje testim keshtu qe nje aop nuk ka pse e ze ne goje punen e komandave. komandat mesohen edhe nuk eshte shume prob rendesi ka nje ai qe kerkon aop te jete i denje edhe te plotesoje kerkesat (edhe pse te gjithe mendojne se te dish komandat dmth merr acc edhe une kete e kundershtoj hapur) qe jane me shume jetesore sesa virtuale dhe me e rendesishmja eshte menyra e te komunikuarit

PS: sa per ate komentin qe kishe vene ne fund mendoj se nuk kishte vend pasi te gjithe sa jane thene me siper jane te gjithe brenda temes.

durrsaku

Forumium maestatis

Primarja : Komunikimi dhe njohja me stafin.Te mesosh komandat do shume pak kohe te dish te sillesh e te kesh respekt per te tjeret do akoma me shume.Nuk do e quaja user krejtesisht shembullor duke mare parasysh reklama e floode.

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Amsterdam, tashme je nje chatues sistematik. Te njoh shume mire ne te gjitha drejtimet, ne ate te komandave gjithashtu edhe ne komunikimin me te tjere. Shpresoj qe SOP-at ta marin parasysh kerkesen tende, pavaresisht se kerkesat jane te shumta per Aop. Ti hyn ne ate kategori, qe e meriton Aop.

Ju flm

Emanuela (Aop te #shqiperia) [/qb]
Po lexoja kete kerkesen, dhe papritur shof emanuelen qe jep mendime...
Te takon??? JO!!!
Whateva /pf/images/graemlins/smile.gif
Amsterdam...Suxese!

lil-butterfly

Primus registratum

Amsterdam uroj qe kerkesa jote te shqyrtohet sa me shpejt.

good luck /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

aman ce doni me u bo AOP se marr vesh. Qejf i madh me shit po*dh ne ju mo. Ata qe jam mjaf jan edhe me bollek madje. Hyn en dhome me shum ka AOpa se cka usera. Sopat pastaj?? nja 5 a gjasht i njoh une. Nejse le te themi 4 a 5 se njerin qe esht plere bej sikur se njoh... ( E keni bo kete muabetin e chatit sikur te kish qen me hedh kandidaturat per kongres" )
shnet e pare..
-B
P.S Falko si ke qen ti zemra se skemi fol hic?