Kerkes per aop

Primus registratum
Pershendetje, Do kisha deshire tjem pjese e stafit Shqiperia ka disa kohe qe kam rifilluar chatin kam pas shkeputje , kam qen dikur pjes e stafit , do ishte kenaqesi te isha serisht pjes e stafit, Faleminderit ju uroi gith te mirat.

Step

Enjoy Life :)
16:15:29 <NickServ> GooD is BOT
16:15:29 <NickServ> Time registered: Feb 22 07:49:58 2016 EST
16:15:29 <NickServ> Last seen time: Feb 26 14:32:47 2016 EST
16:15:29 <NickServ> Last quit message: Mirupafshim!

16. Userat kanë të drejtë të aplikojnë për VOp ose AOp, por kjo nuk do të thotë që kërkesa e tyre do të merret parasysh automatikisht. Si kërkesa bazë që një user të apikojë për AOp në dhomën #shqipëria, duhet të ketë minimalisht tre muaj nick të regjistruar, të jetë aktiv në dhomë, të mos jetë përfshirë në konflikte dhe të dijë komandat bazë për të marrë masat e duhura në dhomë, apo për të ofruar ndihmë.

Besoj deri ketu je i qarte. Kalofsh mire dhe chat te kendshem .

Primus registratum
16:15:29 <NickServ> GooD is BOT
16:15:29 <NickServ> Time registered: Feb 22 07:49:58 2016 EST
16:15:29 <NickServ> Last seen time: Feb 26 14:32:47 2016 EST
16:15:29 <NickServ> Last quit message: Mirupafshim!

16. Userat kanë të drejtë të aplikojnë për VOp ose AOp, por kjo nuk do të thotë që kërkesa e tyre do të merret parasysh automatikisht. Si kërkesa bazë që një user të apikojë për AOp në dhomën #shqipëria, duhet të ketë minimalisht tre muaj nick të regjistruar, të jetë aktiv në dhomë, të mos jetë përfshirë në konflikte dhe të dijë komandat bazë për të marrë masat e duhura në dhomë, apo për të ofruar ndihmë.

Besoj deri ketu je i qarte. Kalofsh mire dhe chat te kendshem .

Aktiv jam dhe komandat i di un e kam pas te regjistruar nicun e bera drop pasi u shkeputa per i koh te gjat nese ju e dini me mire gjithsesi faleminderit per pergjigjen