Kerkes Per Aop tek shqiperia

cent

Forumium praecox
Kerkes Per Aop tek shqiperia

Ju Pershendes Nga Berati. Kerkoj aop tek shqiperia.Kam bere shume kerkesa por nuk po i marr parasysh. Jam sjelle pak keqe me stafin tuaj.Ju Kerkoj te falur.Kerkoj te kthej rruge, Te Marr rrugen drejt aop-se.Shpresoj ta merrni parasysh kerkesen time.Ju Falenderoj cent

L0rd

Primus registratum
Re: Kerkes Per Aop tek shqiperia

Nuk e di se si ke marr guxim te kerkosh acc (aop)...
Tek #shqiperia & #ndihme , kur dihet qarte qe nuk ke len asnje aop-sop pa share ne main si tek #shqiperia edhe #ndihme

Dhe mendon te jesh Koleg me ata qe ke share...??? Une nuk e di se si ke marr force dhe te hapesh ket tem.... Bye!!!

italstud

Primus registratum

pse mer lord edhe ti ke share briigin, po kjo sdo te thote qe smund te jesh aop i mire.
pse eshte shkrujt ne rregullore qe duhet me qene shoke me aopet qe te marresh acess.
ketu eshte gabimi juj se jeni bo te gjithe shoke stani dhe i mani isson njoni tjetrit dhe kur jeni ne faj dhe pastaj ziheni per pak bar.

L0rd

Primus registratum

1Briigin se ka sha askush.
2Shkruan ne rregullore jan te lejuara fyerjet ndaj aop&sop ? ...Atheere!!

italstud

Primus registratum

o lord po briigi thote qe e ke ofenduar kercenuar etj e etj .
kujt ti besojme briigit qe eshte admin ka 10 vjet ne chat apo ty.ketu ka nje genjeshtar .

cent

Forumium praecox

E Ke Gabim Lord. Njeri Ndryshon Shume. Une Nuk Di te Kem Share Kot. Kush E Ka Merituar Normale Qe E Ka Hallall. Une Kam Bere Budallalliqe Ne Chat Por Jo Se E Kame Nisur Une Sherrin, Une Nuk Nis Sherr, Por Nese Dikush Kerkon Sherr Une Nuk e mbyll. Por Nesje Po Mundohem Te Sillem Mire Me Ju Dhe Kam Shume Respekt sidomos Per Sop si DAJA SaK FALKO briiigi. Nesje SOp Te SHohin Dhe Te Bejn. Ata E Dine. Ju Pershendet Nga Berati cent (^MonTanA^) TuNg

Guest

Njerz jemi edhe gabojm per momentin te gjith shajm por ama te shajm nje vajz yy ka ik krejt gentilmeni /pf/images/graemlins/laugh.gif se askush nuk eshte pa gabime masanej chat eshte varja

cent

Forumium praecox

Asgje deri Tani.Ju E Dini Sop.Une Po Pres Se kam Qe Ne 2003 qe Po e Kerkoj, Por I Duruari i Fituari thot Nje Fjale e Urte.Une Do Pres Deri Ne Vdekje Ate Aop. TuNg (cent) (^MonTanA^)

cent

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga stiljano:
[qb] Asgje deri Tani.Ju E Dini Sop.Une Po Pres Se kam Qe Ne 2003 qe Po e Kerkoj, Por I Duruari i Fituari thot Nje Fjale e Urte.Une Do Pres Deri Ne Vdekje Ate Aop. TuNg (cent) (^MonTanA^) [/qb]
[*]THE WORD IS YOUR ^MonTanA^