Kerkes Per Access Tek #Shqiperia #Ndihme

Ermali

Primus registratum
Re: Kerkes Per Access Tek #Shqiperia #Ndihme

/pf/images/graemlins/smile.gif hotgirl ke te drejte !!! I kerkoj falje ne rradhe te pare Benit dhe gjithe te tjereve. E shkruajta pergjigjen me nxitim prandaj gabova. /pf/images/graemlins/blush.gif

besnik

Forumium praecox

hotgirl ke te drejte !!! I kerkoj falje ne rradhe te pare Benit dhe gjithe te tjereve. E shkruajta pergjigjen me nxitim prandaj gabova.

/pf/images/graemlins/smile.gif brravo stan

el_che

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alabak me Arm0ni:
[qb]
Fillimisht postuar nga Beni _Sh:
[qb] Hej
I lutem te gjith aop qe te votojn per mua se une kur ta mar aop do i jap te ghithve (aop/sop) nga nje voice.
votoni mer MUA
[/qb]
Beni Shkodrani :
je shume i shpif lal, menyra se si kerkon AOP mua me ngjall Neveri. je tamam tipi qe po pate gjo ne dore te merr Shpirtin

Tani qe po te shkruj je bere AOP
por me bere Ban kot
Kujdes lal
AOP sic jepet edhe merret

haj shnet daje [/qb]
6Beni_Sh is 5hahahahaha@albnetwork-22626.abo.wanadoo.fr 14[4france14]4 

6Ben-Shkodrani is 5~user@albnetwork-23794.183-136-217.adsl-fi x.skynet.be 14[4belgium14]4 

mos ia keput kot Alabak me Armoni
more vesh??

Ben-SHkodrani

Primus registratum

U ktu qenka ba nami mar papapa tani po emarr vesh un Beni-Sh ti ike pas fajet lol po ti te kishe qet nja nick tjeter mar ta marsha nejse ti eke dit ma mir si eke vu

me rresepkt Ben-Shkodrani origjinali?

besnik

Forumium praecox

Pershendetje
Ben-shkodrani mos u merzit se nuk eshte ba nami sikur thua ti, keta jam gjera gje nodhin (mendoj une).
Nikun nuk e nderroj, e ne qofte se te shqeteso nderroje ti nikun, se ti ke 3 nika e jo une.

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

U ktu qenka ba nami mar papapa tani po emarr vesh un Beni-Sh ti ike pas fajet lol po ti te kishe qet nja nick tjeter mar ta marsha nejse ti eke dit ma mir si eke vu

aritec1

Primus registratum

Mbi te gjitha ju pershendes, eshte hera e pare qe shkruaj ne nje forum shqip dhe eshte nje kenaqesi te flasesh, (ne qofte se keshtu mund te thuhet) me ju

ALTINO

Primus registratum

UNE QE PO JU SHRUAJ JAM ALTINI__ KAM DESHIR TE MARR ACC NE DHOMAT SHQIPERIA DHE NDIHME ,jam user i rregullt tash 2 vjet dhe di cdo rregull te albnetwork-ut ,,,dhe i respektoj ato .ps nuk kam marr kurr as kick as ban...prandaj kam deshir te kontrboj ne rritjen e permisimin e kerij serveri...dhe te behem pjes e pa ndashme e grupit te aop-ve , sop-ve dhe vop-ve ...prandaj ...ju kerkoj voten tuaj (po me kujtohen zgjedhejt) ..me respekt ALTINI__ SHKODER