kerkes per access ne albnetwork.net

sarreqasi

Primus registratum
kerkes per access ne albnetwork.net

HI staffi jam Armando chatist ne albnetwork me nick (sarreqasi) kam 2 vjet qe hy ne chat dhe qendroj shum ore sepse kam punen e tille dhe kam deshire te behem pjese e staffit po nese esht e mundur ? shum flm

A

arabesque

Guest
Re: kerkes per access ne albnetwork.net

Pershendetje sarreqasi!

E vertete te kam pare qe qendron shume ore online ne chat,dhe nuk ke treguar ndonje ane negative qe te krijosh probleme por per momentin shtimet jane mbyllur.
Kshu qe bej pak durim sa te hapen shtimet dhe do bejme nje perzgjedhje per ata/ato qe e meritojne sepse ne si SOP jemi gjithmone ne vezhgim per aop te rinj.

Faleminderit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

DON^OMAR

Primus registratum

Sarreqasi sic ta tha edhe Acer ne momentin me te pare qe eshte e nevojshme per shtim ne staf te AOP ve te rinj do te jepet edhe ty mundesia qe te kontribosh ne mirembajtjen dhe rregullin e dhomave kryesore te ALBNETWORK.
Me sa kam pare nuk je user problematik kshu qe edhe Sop e tjere do ta marrin parasysh kerkesen tende.Keshtu qe duhet te kesh pak durim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

FutjaKot

Forumium praecox

une them tja japin @ cunit se o cun flori fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

Ku e njofte ti mer qe qeka flori,une ja bere te qarte,nese nuk e kupton nuk eshte problemi im.

O

OaSiS

Guest

ma robi keq se ky un skom pa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A

arabesque

Guest

sarreqasi te thashe qe te prisje por ti doje ti beje dem vetes dhe pastaj thoni pse nuk na jepni access.Faleminderit