kerkes per.acc

ARMANI

Forumium praecox
PERSHENDETJE DHE GZUAR BAJRAMIN GJITH SHQIPTARVE KU DO QE NDODHEN.du te bej dhe nje her nje kerkes per acc e di Qe ma refuzuat te pare ngace sjedhja ime ishte arrogante ndaj scientist.me Qe se jam i vjeter dhe shum aktiv ne chat shikojeni pak me mir dhe per mua un do ju jap fjalen Qe sdo ju zhgenjej ma.ju kerkoj falje te.gjithve me sinceritet.RESPEKTE PER GJITH JU QE JENI NE STAFIN SHQIPERIA RESPEKTE TE VEQANTA ZOTNIS TIMI E KADAFI EDHE GOGOLI.ARMANI

SIRIUS^ELbasanLLi

Forumium maestatis
Armani. Je person i paqendrueshem e kalon dicka nga dora e majte ne te djathte. Gjeja e pare qe duhet te besh te reflektosh sepse sic e ke then edhe vet se ti i fut nai te pime edhe sdi se c`flet. Vendimi tu komikua 1 here i cili ishte negativ vendim te dyte ska derisa ne si sop-a te bindemi qe ti je tjeter edhe se ke ndryshuar realisht. Kshu qe te kaloj pak kohe edhe nese do kesh ndryshuar ateher mund te hudhe ndonje sop ne votim pa qen nevoja per kerkesen tende. Klm

ARMANI

Forumium praecox
Sirius un è pranoj gabimin naq..por nga un sdo shikoni fjal fyerse ma ne main..un do rri kshu deri sa ju ta shini arsyshem.ajo asht mendimi juaj dhe keni te drejt.respekte nga un gjith stafi.ca ju them ky jam.ato qe kajn kalu iken.por tani do mundohem te qendroj si njeri normal sdo mshifni ma tu ofendu.respekte stafi

ARMANI

Forumium praecox
Sirius un è pranoj gabimin naq..por nga un sdo shikoni fjal fyerse ma ne main..un do rri kshu deri sa ju ta shini arsyshem.ajo asht mendimi juaj dhe keni te drejt.respekte nga un gjith stafi.ca ju them ky jam.ato qe kajn kalu iken.por tani do mundohem te qendroj si njeri normal sdo mshifni ma tu ofendu.respekte stafi

ARMANI

Forumium praecox
Pershendetje me sa shoh me acc po bahen njerez flodista njerez kushri shok qe keni.un ju kerkojn i her falje me sa shoh spo kuptoj asgje ket chat ma..un as po shaj askend.pakten ta dijm kur e keni vendos me dhan ate acc se per her mu kshu mleni tjerve direkt i thoni e fitut acc pa marr parasysh flodista qa kajn qen nese vl..respekte ARMANI PER GJITH.VECANTI TIMI